Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi sametstreef Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
𝐬𝐭𝐫𝐞𝐞𝐟

Steam ID:
STEAM_1:1:742986146

Listelenen yasak nedeni:
Hile

Hangi sunucudan banlandınız?:
Fun

Neden banlanmamalısın?:
Ya dostum çoluk çocuğa adminlik mi satılır sabah kötü oynayan bir oyuncu yüzünden sunucudan full rapor yedim akşam oyuna girdim normal oynamama rağmen ban attılar bana , fazla vurmak benim suçum değil sonuçta. Benden main hesabımı istediniz attım size incelediniz sorun yok dediniz eyvallah dedim sonra niye ban atıyorsunuz? Bunlar nasıl admin nasıl kalite benden çok daha iyi binlerce oyuncu var sunucuda siz silver adama adminlik verirseniz global adamın vuruşlarına tabi hile der. Cross koyup adam vuramayan heriflere adminlik veriyorsunuz.

smurf:

main:

Normalde böyle şeylerle uğraşmam başka sunucuya geçerim de adminlik sistemi hariç sunucuyu beğendim insan fazla dm ffa gibi oluyor sarıyor. İnceleyin.

Her türlü discorddan bilgisayar hile testine tabi tutabilirsiniz.

Moderatör
Moderatör
Admin
selam @sametstreef Şüpheli görüldüğün için yasaklandın smurf hesabın 300 saati geçince tekrar itiraz açabilirsin o zamana kadar istersen main hesabında oynamaya devam edebilirsin.