Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Kabul Edildi rokett Admin Başvuru Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
roket

Steam ID:
STEAM_1:0:548663950

Discord kimliğiniz:
bugra#0397

Oyun Süresi (saat):
csgo 854 saat runaway 160 saat 48 dakika

Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Surf

Neden Admin olmak istiyorsun?:
sunucuda hem çok hemde güzel vakit geçirdiğimiz için artık bir katkım olmasını istiyorum.

Aktif olduğu zamanlar:
çoğu günler 12.00-02.00
bazı günler
22.00-02.00
08.00-16.00

Seni neden kabul edelim?:
sunucudaki çoğu düzenli oyuncuyla olan samimiyet
gerek yeni gelenler gerek eski oyuncularla iyi anlaşma
ek olarak biz çoğu zaman goygoy yapıyoruz ancak son zamanlarda haddini fazlaca aşan adamlar türemeye başladı genellikle benim olduğum zamanlarda adminler sunucuda aktif olmuyor bu oyuncular ise toxicliğe dilediği gibi devam ediyor bu durum yüzünden sunucudaki oyuncu sayısı azalıyor ve ben bu duruma da müdahale etmek sunucuya bir katkı bulundurmak istiyorum.

Aktif üye
vay vay.. Görünce şok oldum. Başvuru yapan arkadaşın sabıka kaydı J. R. R. Tolkien'nin orta dünya kitap serisi kadar kabarıktır. :LOL:

Şaka bir yana trollük yapsan da efendi birisin, haddini aşmayarak goy goy yapıyorsun, eğlence katıyorsun sunucuya. Adminlik yapabilecek kadar da akıllı ve mantıklı adamsın. Canikle'den sonra senin de admin olmanı çok isterim. Umarım kabul edilir.

Mikrofonunu da son 1 haftadır düzeltmişti. Bende diyorum niye böyle düzeldi bu çocuk.. Meğer başvuru yapacakmış :D

Dipnot: Gözünüzü seveyim adminliği kabul edin de bizde kurtulalım bu manyaktan. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Üye
Kendisiyle uzun zamandır arkadaşız. Gerek gırgır şamata gerek ciddi konularda hep beraberdik genelde bizleri matraklarımızla tanırlar. Serverımızın komedisidir. Olmazsa olmazımızdır.(Yeri geldiğinde gülmekten surfü bıraktığım bile olmuştur.) Umarım kabul edilir. RokeT <3

Üye
sunucuya boyle eglenceli insanlar da lazim diye dusunuyorum neredeyse herkesle cok iyi anlasan cok eglenceli ve komik birisi kendisi. eglenceli oldugu kadar sorunlari da cozebilecek kapasitede birisi umarim admin olur 😋😋

Üye
bu adamın başvuruşu kabul edilmeyecekte kimin edilecek hakim bey ya yeri geliyor komik yeri geliyor ciddili beyefendi istanbul beyefendisi adaletli taraf tutmayan bir insan admin olursa sunucu 50 aşağısına düşmez :devilish::D:geek: