Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi reeeyfnc Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
reey

Steam ID:
https://steamcommunity.com/id/reeey1111

Listelenen yasak nedeni:
tartışma

Hangi sunucudan banlandınız?:
retake

Neden banlanmamalısın?:
öncelikle merhaba kolay gelsin spray enginer oyuncusu retake de vip ve bu arkadaşla tc publick sunucusunda tartıştığımız için bana orada ban atmıştı pc den son 2 dk kaydını alıp oranın yöneticilerine attım ve banımı haksız yere attığı için kaldırdılar o gün bugündür bana kinli ve gelip burada ban attı bana ben oyundayken 2 tane admine olan şeyi anlattım ve beni haklı buldular buraya gelip forum oluşturup ban attırmış haksız yere yediğimi düşünüyorum teşekkürler

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @reeeyfnc, RunAway sunucuları dışında yaşanan olaylar gündemimizde değerlendirilemez. Ayrıca bahsettiğiniz oyuncu vip ve ban yetkisi yok. Sürekli tekrarlayan olumsuz davranışlarda bulunduğunuz için 6 ay uzaklaştırma almışsınız. Bunun başlıca sebebi yaklaşık 50 adet susturma cezanızın bulunmasıdır. Bu tarz davranışlarınız daha fazla tolere edilmeyecek olup kalıcı yasaklamaya kadar gidecektir. Ek olarak belirtmek isterim ki bundan sonraki yaptırımlar yan hesaplarınız içinde geçerli olacaktır.