Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi r1axeez Mute/Ban İtiraz Formu

Üye
Steam İsmi:
r1axeez

Steam ID:
STEAM_1:1:571410342

Listelenen yasak nedeni:
esp,aim

Hangi sunucudan banlandınız?:
PRO

Neden banlanmamalısın?:
Bayadır sunucunuzda oynuyorum.Saat 19.12 gibi sunucudan sözde esp,aim sebebiyle ban yemişim. Kontrol vs yapılmadan kafalarına göre ban atılıyor. TW isteseler verirdim. Kimse bir şey demeden ban atıyor. Millet ne vuruşlar yapıyor,infolaşıyorlar sıkıntı olmuyor. Biz bir kaç vuruş yapıyoruz hemen izleyici oha hile bu nasıl vurabilirsin ateş ediyor olum bu hile vs. söylenimlerde bulunuyorlar. Duvar arkası kaç tane hs yedim vuruş yedim bir kere bile oha bu hile oha bu böyle vuramaz vs demedim. Adminler arkadaşları diye bir çok şeyi görmezden geliyor .

Üye
sunucumuzda tw kontrolü mevcut değildir.hakkınızdaki ban kararı tek bir admin tarafından değil adminler tarafından izlenerek değerlendirilmiştir.ban yediğinizde adminleri kötülemenize gerek yok iyi oyunlar

Üye
aynen dostum rage felan da açtım t baseden a side da pusan adamı vurdum :D komik

Üye
ateş felan ediyorum anormal bir durum hem :)

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @r1axeez, RunAway itiraz kuralları gereğince üzerinden 6 ay geçmemiş kalıcı yasaklara itiraz edemezsiniz. Bu ayın 20'sinde ban yediğinizi göz önüne alarak 6 ay sonra tekrar itiraz talebi oluşturursanız inceleyip açabiliriz, iyi günler.