Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi pesiNsane Admin Başvuru Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
pesiNsane

Steam ID:
STEAM_1:0:55346279

Discord kimliğiniz:
pesiNsane#8842

Oynama süresi (sunucu/toplam):
Sunucuda yeniyim, dm ve surf oynuyorum.

Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Deathmatch, arena 1v1, retakeler.

Neden Admin olmak istiyorsun?:
2018-2019 yılında Wasp serverlerin yönetimini yaptım. Admin kadrosu, sunucu şikayetleri, VIP alım aktif etme süreçleri, server kurma ve pluginleri ayarları kurma, 12 serverin bütün her şeyi ile ben ilgileniyordum. Toa e-Sport teklif gelince retake DM sunucuların kurumları için Wasp'dan ayrıldım. Orada sunucuların yönetimini yaptım 6 ay boyunca sonrasında iş hayatımın yoğunluğu oldu CS:GO ara verdim şu an tekrar dönüş yaptım. Forum sayfaları ve yönetim olarak tecrübem yüksek Online sürem 16 saat şansımı denemek için başvuru yapıyorum.

Aktif olduğu zamanlar:
Hafta içi, Hafta sonu 7/24

Seni neden kabul edelim?:
2018-2019 yılında Wasp serverlerin yönetimini yaptım. Admin kadrosu, sunucu şikayetleri, VIP alım aktif etme süreçleri, server kurma ve pluginleri ayarları kurma, 12 serverin bütün her şeyi ile ben ilgileniyordum. Toa e-Sport teklif gelince retake DM sunucuların kurumları için Wasp'dan ayrıldım. Orada sunucuların yönetimini yaptım 6 ay boyunca sonrasında iş hayatımın yoğunluğu oldu CS:GO ara verdim şu an tekrar dönüş yaptım. Forum sayfaları ve yönetim olarak tecrübem yüksek Online sürem 16 saat şansımı denemek için başvuru yapıyorum.

Son düzenleme:
Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @pesiNsane, Admin başvuru programına göstermiş olduğun ilgi için öncelikle teşekkür ederim. Buradan sadece bir sunucuya admin olmak için başvuru kabul etmekteyiz. Buradan yönetici başvurusu yapabilir ( ) veya discorddan özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirsin.