Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Kabul Edildi persistent Runaway'i Kurtarma Çağrısı

Yeni üye
Steam İsmi:
Persistent

Steam ID:
STEAM_0:0:168974266

Listelenen yasak nedeni:
wh

Hangi sunucudan banlandınız?:
45.10.56.90:27015

Neden banlanmamalısın?:
Runaway'de yıllardır oynuyorum, gayet güzel ve keyif aldığımız bir platform, hatta Boundless'de biliyor tanıyor olabilir sohbet ediyorduk bazen. Ancak son birkaç aydır garip adminler türedi, tilt olup vs gereksiz ban atıp, insanları aşağılayıp hakaret eden hatta küfür eden adminler. Maalesef bu gün yine bir tanesine denk geldik; 29.03.2023 07.45 civarı CSGOFOBİ nickli admin ben dahil herkese hakaret-küfür etmeye başladı ama biz karşılık vermedik, hatta güldük.(server IPsi ve verdiğim saat-tarih ile chat geçmişinden de görebilirsiniz, başka bir oyuncu da ''bana da dün sebepsiz kick attı'' yazmıştı hatta chate) Bana da mic basıp tekrar hakaret ve küfür etti ben de ''az önceki yazdığın küfürleri ekran görüntüsü alıp Runaway'e attım'' dedim o da ''tamam o zaman görüşürüz'' dedi ve kickledi. Tekrar girdim ''şaka yaptım, atmadım'' dedim ''bida yicen'' yazdı kırık Türkçesiyle ve tekrar kickledi. Üçüncü girişimde de geri gelmeyeyim diye ban attı. Bir haftalık ban atmış, sebep olarak da wh yazmış. Runaway'in kalitesini böyle ''insan''lar çok düşürüyor, bence Runaway'de böyle insanlar değil admin, oyuncu olarak bile bulunmamalı. Teşekkürler, kolay gelsin.

Yeni üye
Bu kişiye müdahale edilmeli. Ben (ve diğer kişiler) kendi halimizde keyifle oyunumuzu oynuyoruz hiçbir kural ihlali yapmıyoruz,1.si gelip keyfimizi bozuyor ve kim olduğunu sanıyor da bize hakaret edebiliyor?? 2.si oyun deneyimimizi berbat ediyor, ben oynayamıyorum atılıyorum, 3.sü 1 hafta boyunca hiçbir Runaway sunucusuna giremiyorum, 4.sü gelip forumlarda çözüm aramak zorunda kalıyorum girebilmek için zaman harcıyorum-cevap bekliyorum ve hiçbir şey yapmadığım halde... üstüne üstlük bana küfür etmiş bir ADMIN var, ona karşılık bile vermemişim küfür veya hakaret etmemişim. Neden ben mağdur olayım? İşin ucu biraz da o arkadaşa dokunsun yani belki o da bir ceza alsın? Dikkat ettiniz mi ben biraz baktım son banların çoğunu bu arkadaş atmış "console" nickiyle.. açıklamalar kısa kısa belkide herkesi alakasız sebeplerden böyle banlayıp ve küfür edip mağdur ediyor. Şimdi bir bakayım dedim, Roseaway nickli kişiye attığı ban'a bakın aynısı iki defa kick(anlık banlıyor sadece) sonra normal ban, sebepp??? "wh" bildiğin o an mecbur olduğu için iki harflik bir sebep giriyor o da "wh" şuna bak ondan önce de bir kaç kişiyi daha banlamış. Adam sırf insanları banlayabilmek için admin olmuş bir gün içinde üst üste bu kadar kişi banlanır mı saatlerine bakın banların hepsi aynı haraket. Şimdi diğer adminlere bakın, Boundless de dahil diğerleri svye gelince muhabbet eder, herkesle beraber oynar ve gayet sıcak davranır, bir uyarı yapacaksa da kibarca yapar kimseyi kırmadan ve insanların oyun keyfini kaçırmadan yapmaya çalışır. Bu arkadaş bu topluluğa uygun DEĞİL.

Son düzenleme:
Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @persistent, banın bir hata sonucu atıldığını düşündüğüm için yasaklamanı kaldırdım. Ek olarak ilgili admin uyarılmış olup, attığı banlar bundan sonra takip edilecektir. Olumsuz deneyimin için üzgünüm, hiç kimsenin haksız yere ceza almasını istemeyiz. Son olarak bahsettiğin tarih ve saatte chat geçmişinde bahsettiğin kişiyi bulamadım. Tekrar benzer bir durum yaşarsan video kaydı alıp atabilirsen daha sağlıklı olur. Umarım tekrar yazmana gerek kalmaz, iyi oyunlar.