Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi notsin Admin Başvuru Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
Not sin

Steam ID:
STEAM_0:1:47942483

Discord kimliğiniz:
sinn#4317

Oyun Süresi (saat):
801.7

Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Surf

Neden Admin olmak istiyorsun?:
Merhaba,ben Tahsin.

Serverda Toplam 450 saatim bulunmakta.Surf bilgimde fazlaca var.Yeri geldiğinde millete yardım da ediyorum ve muhabbetde ediyorum.Serverda epey bi vaktim geçti ve bazı zamanlar adminler bulunmuyor bu yüzden admin olmak istiyorum.Adminlikle alakalı bütün komutları bilmekteyim.Günün 5-6 saati serverda geçiriyorum.

Aktif olduğu zamanlar:
Hafta içi ve Haftasonu her gün 10:00-23:00

Seni neden kabul edelim?:
Server 1 ve 2 de adminlerin olmadıkları zamanlarda müdahale etmek için admin olmak istiyorum sürekli aktif olarak serverdayım.Serverda uygunsuz hareketler sergiliyicek arkadaşların boşluğu kötüye kullanmamaları için başvurumu kabul edebilirsiniz.

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @notsin, sunucuda olan aktifliğinin farkındayım. Fakat bu programın gereksinimlerini tam olarak karşıladığını düşünmüyorum. Belki artık uygunsuz davranışlar sergilemiyor olabilirsin ama arkadaşların sergilemeye devam ediyor. Arada kalıp tercih yapmanı istemem. Bu kararım kesin ve nihaidir, herkese eşit ve hakkaniyetli davranacağını düşünüyorsan mağazadan bi kaç ay adminlik alıp bunu bize göstermen gerekecek aksi halde admin programına dahil edilmen pek mümkün görünmemekte, iyi oyunlar.