Yeni üye
- Konu Yazar
Steam İsmi:
Not sin
Steam ID:
STEAM_0:1:47942483
Discord kimliğiniz:
sinn#4317
Oyun Süresi (saat):
801.7
Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Surf
Neden Admin olmak istiyorsun?:
Merhaba,ben Tahsin.
Serverda Toplam 450 saatim bulunmakta.Surf bilgimde fazlaca var.Yeri geldiğinde millete yardım da ediyorum ve muhabbetde ediyorum.Serverda epey bi vaktim geçti ve bazı zamanlar adminler bulunmuyor bu yüzden admin olmak istiyorum.Adminlikle alakalı bütün komutları bilmekteyim.Günün 5-6 saati serverda geçiriyorum.
Aktif olduğu zamanlar:
Hafta içi ve Haftasonu her gün 10:00-23:00
Seni neden kabul edelim?:
Server 1 ve 2 de adminlerin olmadıkları zamanlarda müdahale etmek için admin olmak istiyorum sürekli aktif olarak serverdayım.Serverda uygunsuz hareketler sergiliyicek arkadaşların boşluğu kötüye kullanmamaları için başvurumu kabul edebilirsiniz.
Not sin
Steam ID:
STEAM_0:1:47942483
Discord kimliğiniz:
sinn#4317
Oyun Süresi (saat):
801.7
Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Surf
Neden Admin olmak istiyorsun?:
Merhaba,ben Tahsin.
Serverda Toplam 450 saatim bulunmakta.Surf bilgimde fazlaca var.Yeri geldiğinde millete yardım da ediyorum ve muhabbetde ediyorum.Serverda epey bi vaktim geçti ve bazı zamanlar adminler bulunmuyor bu yüzden admin olmak istiyorum.Adminlikle alakalı bütün komutları bilmekteyim.Günün 5-6 saati serverda geçiriyorum.
Aktif olduğu zamanlar:
Hafta içi ve Haftasonu her gün 10:00-23:00
Seni neden kabul edelim?:
Server 1 ve 2 de adminlerin olmadıkları zamanlarda müdahale etmek için admin olmak istiyorum sürekli aktif olarak serverdayım.Serverda uygunsuz hareketler sergiliyicek arkadaşların boşluğu kötüye kullanmamaları için başvurumu kabul edebilirsiniz.