Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi NoSilent Mute/Ban İtiraz Formu

Üye
Steam İsmi:
NoSilent (kullanıcı adı) hesap adı ise mollyisbest

Steam ID:
76561199102793335

Listelenen yasak nedeni:
makro

Hangi sunucudan banlandınız?:
Zombie escape

Neden banlanmamalısın?:
honor adlı admin beni makro / hyper scroll sebebiyle banladı discorda geldiğimde ise ekran açtım (hertürlü makro kullanmadığıma dair kanıtı göstermek icin) ama erkana bakmıycam işim var falan dedi yani geçiştirdi çünkü biliyor haksız ban attığını savunmaya calısıyor :D oysaki yaptığım tek şey bilgisayardaki ayarlar kısmından mouse scroll tekerleğini her birkere çevirdiğimde kaç tur aşşa kaydıracağını seçmekti hatta ssinide koydum aşşağıya hangi ayardna bahsettiğimi iyi görün diye dediğim gibi makro kullanmıyorum sadece resimdeki gibi tekerlek 1 tıkta kaç kere döneceğini ayarladım ama honor adlı adaletli ve mükemmel adminimiz beni makro / hyperscroll diye banladı 1 saatte olsa haksız bandır ve bu adminden ŞAHSEN şikayetçiyim ve tekrar dediğim gibi kanıt göstermeye calısıyorum bakmayacağım diyor

Moderatör
Moderatör
Admin
Değerlerini şöyle burayada atayım yetkili arkadaşlar gerekli cevabı verirler sana.
NoSilent<487><STEAM_1:1:571263803><> Map: ze_el_salto_del_angel_p Last: 11 2 17 14 15 15 14 8 12 12 12 12 11 2 1 16 9 11 12 11 10 11 11 11 10 10 12 4 13 14

Üye
abim benim zamanında baska sunucularda 20 20 gittiğim var ne anlatıyorsun bana maks 16nın hesabını yapıyorsun hayatında birkere scroll yapıp zıplamamıssın oyunda gelmis bana burda dırdır yapıyorsun oyun hakkında zerre bilgin yok csgoyu 4 yıldır 7 farklı hesaptan oynadım ne anlatıyorsun? sen jump degeri görmemissin ayrıca sunucunu bunny icin ayarlanmıs seviyeleri ve ayarları bunlara gayet ideal he bunları normal hic ayarlanmamıs matchmaking serveri gibi düz ayarlı bi svde yapsam tamam ban hakediyorum ama sen hem gelip bunnye ideal ayarlı sw yapıyorsun hemde bunny yapınca ban atıyorsun bu nası iş :D a pardon scrollu makro / hyperscroll zanneden adminden ne beklersin :D ekran acıcam diyorum yok ben izlemem karısmam diyorsun?? niye ekranı izleyip HAKSIZ BAN ATTIĞINI kabullenmekten korkuyosun paşam açıklasana hadi sen yokken ben vardım bu sunucuda bana bıdı bıdı yapıyorsun sölesene googleya bakmadan sunucu proxysi ne demek ama googleda bakmadan hadi?

Üye
Bu konuşma tarzınla atılan 60 dakikalık banın, kalıcı olmasını temenni ederim.

Moderatör
Moderatör
Admin
4 yıl 7 hesapla oynamışsın tebrik ederim seni konuyu buradan uzatmayacağım 1 saatlik ban için bu kadar uzatman ve konuşma tarzın hiç hoş değil kalıcıya dönerse karışmam.

Zombie Escape Yöneticisi
Yönetici
Sunucu Yöneticisi
Admin
VIP
Değerlerin sıkıntılı, atılan banda haklı bandır. 20 ile gittiğin sunucularda başarılar dilerim, sunucuda tek bunny yapan sen değilsin. Tw veya ekrana bakmak gibi bir zorunluluğumuz yok. Robocop musun sen şu değerlere bak :D ayrıca bu konuşma şekliyle bırak haklı olupta banını açtırtmayı daha beter edersin. Bizim referans değerimiz max. 15 dir ancak sendeki problem 2-3 tane 15-16 olması değil, 11 - 12 değerlerinin üst üste çıkmasıdır. Bugüne kadar görmedim ki kimse suçunu kabul etsin. Biri elinin fotoğrafını atar biri lag var der, sonuç hep aynı.

Aktif üye
abim benim zamanında baska sunucularda 20 20 gittiğim var ne anlatıyorsun bana maks 16nın hesabını yapıyorsun hayatında birkere scroll yapıp zıplamamıssın oyunda gelmis bana burda dırdır yapıyorsun oyun hakkında zerre bilgin yok csgoyu 4 yıldır 7 farklı hesaptan oynadım ne anlatıyorsun? sen jump degeri görmemissin ayrıca sunucunu bunny icin ayarlanmıs seviyeleri ve ayarları bunlara gayet ideal he bunları normal hic ayarlanmamıs matchmaking serveri gibi düz ayarlı bi svde yapsam tamam ban hakediyorum ama sen hem gelip bunnye ideal ayarlı sw yapıyorsun hemde bunny yapınca ban atıyorsun bu nası iş :D a pardon scrollu makro / hyperscroll zanneden adminden ne beklersin :D ekran acıcam diyorum yok ben izlemem karısmam diyorsun?? niye ekranı izleyip HAKSIZ BAN ATTIĞINI kabullenmekten korkuyosun paşam açıklasana hadi sen yokken ben vardım bu sunucuda bana bıdı bıdı yapıyorsun sölesene googleya bakmadan sunucu proxysi ne demek ama googleda bakmadan hadi?
Dostum burası RUNAWAY CS:GO SUNUCUSU ... Başka sunucularda istediğin gibi oynayabilirsin burada bu kurallar geçerli ve bu kurallar geçerli kılınacaktır. Bu kurallara göre senin yaptığın hatalı bir durum ve bu durumdan dolayı daha önce ikazın olduğu için sunucudan 1 saatliğine uzaklaştırıldın bu kadar abartmanın anlamı yok. Bir anda 2 den 17 ye diğer zamanda 1 den 16'ya çıkıyor ise bu senin sıkıntın olur. Başka sunucularda eğlenmek üzere görüşürüz..... RUNAWAY ALWAYS

Üye
ben hala demek istediğimi anlatamadım yada siz anlamadınız neyse siz bu şekilde devam edin

Üye
Makro nedir; Macro veya Makro, Office ve diğer bilgisayar yazılımlarının içerisinde kullanıcılara sunulan otomatikleşmiş bir komutu tekrarlama özelliğidir. Makro sayesinde sürekli yaptığınız bir şeyi çok daha kısa süre içerisinde otomatik olarak meydana getirebilirsiniz. Makro oluşturduğunuzda belli ve fare komutları o tarafından kaydedilir. Bu kaydettiğiniz makro hareketini tekrardan çalıştırdığınızdaysa sizin yapmış olduğunuz hareketi otomatik olarak tekrarlar.

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @NoSilent, gerekli tüm cevaplar verilmiş yine de son sözü söylemek istedim. Sunucularımızda makro ve türevlerini algılayabilecek sistemler mevcut ve bu sisteme takılmışsınız. Ekran açarak makro tespiti yapılmaz, ki yapılsa bile oyuncularımızın gizliliğine önem verdiğimiz için kişisel bilgisayarlarına erişmemekteyiz. Değerlerinizi kontrol ettiğim kadarıyla 3. parti yazılım kullanmakta olduğunuz aşikardır. Zaten banınız da açılmış, aynı şekilde devam ederseniz kalıcı olarak yasaklanacaksınız, bilginiz olsun.