Üye
- Konu Yazar
Steam İsmi:
NoSilent (kullanıcı adı) hesap adı ise mollyisbest
Steam ID:
76561199102793335
Listelenen yasak nedeni:
makro
Hangi sunucudan banlandınız?:
Zombie escape
Neden banlanmamalısın?:
honor adlı admin beni makro / hyper scroll sebebiyle banladı discorda geldiğimde ise ekran açtım (hertürlü makro kullanmadığıma dair kanıtı göstermek icin) ama erkana bakmıycam işim var falan dedi yani geçiştirdi çünkü biliyor haksız ban attığını savunmaya calısıyor
oysaki yaptığım tek şey bilgisayardaki ayarlar kısmından mouse scroll tekerleğini her birkere çevirdiğimde kaç tur aşşa kaydıracağını seçmekti hatta ssinide koydum aşşağıya hangi ayardna bahsettiğimi iyi görün diye dediğim gibi makro kullanmıyorum sadece resimdeki gibi tekerlek 1 tıkta kaç kere döneceğini ayarladım ama honor adlı adaletli ve mükemmel adminimiz beni makro / hyperscroll diye banladı 1 saatte olsa haksız bandır ve bu adminden ŞAHSEN şikayetçiyim ve tekrar dediğim gibi kanıt göstermeye calısıyorum bakmayacağım diyor
NoSilent (kullanıcı adı) hesap adı ise mollyisbest
Steam ID:
76561199102793335
Listelenen yasak nedeni:
makro
Hangi sunucudan banlandınız?:
Zombie escape
Neden banlanmamalısın?:
honor adlı admin beni makro / hyper scroll sebebiyle banladı discorda geldiğimde ise ekran açtım (hertürlü makro kullanmadığıma dair kanıtı göstermek icin) ama erkana bakmıycam işim var falan dedi yani geçiştirdi çünkü biliyor haksız ban attığını savunmaya calısıyor