Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi nakab0 Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
nakab0

Steam ID:
556180849

Listelenen yasak nedeni:
boş yere

Hangi sunucudan banlandınız?:
retake 3

Neden banlanmamalısın?:
Sunucuda yeniyim, valo bıraktıktan sonra cs ye geldim ve mmde banlı olduğum için genelde retake giriyordum. 1-2 haftadır falan oynuyorum sanırım. Ve anladığım kadarıyla bu sunucudaki yetkililer işte adminler olsun vipler olsun full kafasına göre takılıyor.
---Yaşadığım 1. olay: 2 tane vip sunucuya girdi, bir anda bişeyler oldu ve bir tane vip çok üstüme çıktı. Bende sana mı sorcam lan dedim ve bana küfür etti. Bende ona küfür ettiğimde bana mute + gag attılar. Hatta oylama yapılıp nakabo yasaklansın mı yaptılar. Oylama sonucu hayır çıktı tabikide xd
---Yaşadığım 2. olay bugün oldu, bir tane admin kafasına göre durduk yere herkese mute attı. Sebebini sorduğumuzda bir tane kişinin çok gevşediğini söyledi. Cidden hakaret falan ediyordu. O gevşeyen, küfürler hakaretler eden kişiye gag mute atmak yerine 2 oyun boyunca herkese mute ve gag attı. Sonra karşıdan birisine hile tesbiti koydum, arkadaşı bizim takımdaymış ve dediki kanka hile değil. Bende siktirgit lan dedim. Bundan dolayı perma mute attı. 1 oyun geçti map değişti, chatten admin mutemi açar mısın yazmaya başladım. 3 4 kere yazdım ve bu seferde gag attı.
-----Anlaşılan şu ki yetkililer çok kafasına göre iş yapıyor. Vipler hakaret ediyor ama kendilerine hakaret edince gag atıyorlar. Hatta bende dc ye gelmiştim fakat foruma git dediler, dc de mal dediğim için yetkili birisi beni uyardı. Bende ana bacı sövüp ban yemiştim dc de xd oyunda vipler ana bacı küfür ediyor bişey yok ama dc de mal diyince hakaret etmiş oluyoruz. Normalde gelmicektim ilk olay için foruma hatta gelmedim de ama artık yeter, adminler yetkilerine çok güveniyor afadersin götleri kalkık. Bunu anlatmak için geldim.

Yeni üye
yaşadığım 1. olayda vipin bana ne dediği şimdi aklıma geldi; biraz eğlenmesini seven birisiyim. deli gibi anırıp gülebiliyorum. Deli gibi anırdıktan sonra maç başında 'o ne biçim gülüş lan' demişti. Bende sana mı sorcam lan demiştim ve hakaret etmişti, sonra bende hakaret ettiğimden mute yemiştim.

Yeni üye
21 temmuz saat 20.00 sularında ise arkadaşım retake 1 sunucusna çağırdı, aha dedim yetkili wal burada. Der demez kick atı. Sebebini sorduğumda geçen hakaretinden dolayı kick atmadım kaçtın şimdi atıyorum dedi. Tamam dedim bende, sonra chatten 'nakap dc de şiakyet kanalı var' demeye başladı. Bende eeeeee dedim kim beni ne diye şiakyet etmiş, cevap vermedi. Yazmaya devam ettim eee kardeş kim beni ne diye şiakyet etmiş dedim gene cevap vermedi. 3 4 kere yazdıktan sonra ''bu beni deli ediyor''' yaaa diyip beni gagladı. Ne alaka şimdi ? kurallarda mı yazıyor yetkilileri deli etmek yasak, sonucu gagtır diye ? olm bu nasıl siktirboktan bi server lan? başka adam akıllı sunucu olsa oynayacam aq da yok işte. Hiç bi sebep yokken sırf gıcık oldu diye gag atmak nedir??? Bu nasıl bir yetki noluyo olm şaka mısınız siz ???

Yeni üye
hayatımda gördüğüm en rezalet adalete sahip sunucu. Yetkililer boş yetki kullanıyor, gerçak hayatta asla başarıları yok. Foruma bakılmıyor, salı günden beri bekleyen itiraz var bakan yok. ohoooooo nice hocam bravo size

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @nakab0, sunucularımızda yaşadığın olumsuz deneyim için üzgünüm. Sunucularımızda her ne kadar küfür yasak olsa da retake ve pro sunucularımızda abartılmayacak derecede küfüre göz yummaktayız. Anlattığınız tüm olaylara tek tek cevap vermek isterdim fakat buna ayıracağım zamana değer mi bilemedim. Kısaca özet geçmem gerekirse yaptığınız spam, küfür ve hakaretleri biz toxic player olarak kategorilendirmekteyiz. Sunucumuza attığınız çamur dolu laflara diyecek hiçbir şeyim yok, zaten hem övüp hem gömmüşsünüz kendinizle çelişiyorsunuz bu yüzden sizin düşünceniz saygı duyarım demekten başka bir şey diyemeyeceğim. Gerçek bir başarı görmek istiyorsanız gözlerinizi iyi açmanızı öneririm. 8 yıldır CSGO piyasasında aynı isimle aynı yönetimle ilk günkü önemle gönüllü olarak çalışmaktayız. Söyleyeceklerim genel olarak bu kadardır, son olarak ekleyecek olursam çarşamba günü açtığınız itirazı perşembe günü gelip hortlatmışsınız. Valorant'ı bırakma sebebinizde muhtemelen toxiclikten ban yemeniz gibi görünüyor. Bir ilk olarak itirazınızı değerlendirmeyip sunucudan da uzaklaştırmaya karar verdim. Sizin gibi toxiclerle daha iyi ilgilenen kötü(!) sunucuları hakediyorsunuz.