Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Kabul Edildi Mutsukishg Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
Mutsukishg

Steam ID:
76561199185010868

Listelenen yasak nedeni:
bilmiyorum

Hangi sunucudan banlandınız?:
easy surf #1

Neden banlanmamalısın?:
Ban yeme sebebimi bilmiyorum arkadaşlarım ile surf oynarken eğlendiğim ve sevdiğim bir sunucu yine girmeye çalışırken banned yazısı ile karşılaşmam acı bir tablo oldu benim için.

Yeni üye
Bilgi güncellemesi bilgi ifşa konusu hakkında ekteki görseldeki gibi arkadaşım aracılığı ile sunucuya davet edildim karşı taraf kendini bulunmaz hint kumaşı sanıp bilgilerini kendi isteği ile verip kendisini bulmamı istedi yaşı adı soyadı ve yaşadığı yeri kendi rızası ile vermiş olup kendisini bulmam için ısrar edince kendisini buldum bu bilgileri şahsım ile paylaşmasaydı ve benim bilgime ulaşamaz demeseydi kendisi ile iletişimim bile olmayacaktı.

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @Mutsukishg, herkese açık bir sunucuda olduğunuzu unutmamanızı ve kurallara uymanız konusunda son kez uyarmak isterim. Başka bir kullanıcıya ait gizli hiçbir şeyi sunucularımızın chatinde paylaşamazsınız. Kişisel problemlerinizi özel sohbetlerde halledebilirsiniz. Banınızı bu seferlik kaldırıyorum, sevgiler.