- Konu Yazar
Steam İsmi:
MrCat
Steam ID:
STEAM_1:0:426201173
Discord kimliğiniz:
MrCat#5385
Oynama süresi (sunucu/toplam):
1372+858
Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Surf
Neden Admin olmak istiyorsun?:
Sunucu da bir katkım olmasını istiyorum ve admin yokken serverda rahatsızlık verenlere kick,mute vs. uygulamak veya vb. şeyler de katkı sağlamak için istiyorum.
Aktif olduğu zamanlar:
sabah 11-4 veya 11-8
akşam 7-11 veya 7-12
spora göre değişiyor ama off günlerde aralıksız en az 7 veya 8 saat aktif olabilirim
off günlerde 2 günde 1
Seni neden kabul edelim?:
Serverda hickimseyle bi sorunum yok ve genellikle cs:go oynadığım zamanlarda runaway surfte oynuyorum ve katkı sağlamak istiyorum.
Diğer hesabımdaki VAC banın sebebi hesabım çalınmıştı geri aldıktan 1 gün sonra ban yedim umarım bu sorun olmaz, Herhangi hile vs kullanmadım.
MrCat
Steam ID:
STEAM_1:0:426201173
Discord kimliğiniz:
MrCat#5385
Oynama süresi (sunucu/toplam):
1372+858
Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Surf
Neden Admin olmak istiyorsun?:
Sunucu da bir katkım olmasını istiyorum ve admin yokken serverda rahatsızlık verenlere kick,mute vs. uygulamak veya vb. şeyler de katkı sağlamak için istiyorum.
Aktif olduğu zamanlar:
sabah 11-4 veya 11-8
akşam 7-11 veya 7-12
spora göre değişiyor ama off günlerde aralıksız en az 7 veya 8 saat aktif olabilirim
off günlerde 2 günde 1
Seni neden kabul edelim?:
Serverda hickimseyle bi sorunum yok ve genellikle cs:go oynadığım zamanlarda runaway surfte oynuyorum ve katkı sağlamak istiyorum.
Diğer hesabımdaki VAC banın sebebi hesabım çalınmıştı geri aldıktan 1 gün sonra ban yedim umarım bu sorun olmaz, Herhangi hile vs kullanmadım.