Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi MrCat Admin Başvuru Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
MrCat

Steam ID:
STEAM_1:0:426201173

Discord kimliğiniz:
MrCat#5385

Oynama süresi (sunucu/toplam):
1372+858

Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Surf

Neden Admin olmak istiyorsun?:
Sunucu da bir katkım olmasını istiyorum ve admin yokken serverda rahatsızlık verenlere kick,mute vs. uygulamak veya vb. şeyler de katkı sağlamak için istiyorum.

Aktif olduğu zamanlar:
sabah 11-4 veya 11-8
akşam 7-11 veya 7-12
spora göre değişiyor ama off günlerde aralıksız en az 7 veya 8 saat aktif olabilirim
off günlerde 2 günde 1

Seni neden kabul edelim?:
Serverda hickimseyle bi sorunum yok ve genellikle cs:go oynadığım zamanlarda runaway surfte oynuyorum ve katkı sağlamak istiyorum.

Diğer hesabımdaki VAC banın sebebi hesabım çalınmıştı geri aldıktan 1 gün sonra ban yedim umarım bu sorun olmaz, Herhangi hile vs kullanmadım.

Aktif üye
Sunucuda her daim gördüğüm isimler tek tek admin oluyor. Umarım senin de başvuru kabul edilir. Tanıdığım isimler arasında en çok olması gerektiğini düşündüğüm oyuncusun.

not: Nuclear haritasında rekoru geri alamazsan admin yapmasınlar... lol

Yeni üye
Sunucuda her daim gördüğüm isimler tek tek admin oluyor. Umarım senin de başvuru kabul edilir. Tanıdığım isimler arasında en çok olması gerektiğini düşündüğüm oyuncusun.

not: Nuclear haritasında rekoru geri alamazsan admin yapmasınlar... lol
Nuclear alamam bundan sonra sin de gelmiş ama denerim :D
Teşekkür ederim abim benim seviyom seni valla.

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @MrCat, gerekli incelemelerim sonucunda sunucumuzda geçirdiğin sürenin az olduğu kanaatine vardım. Bu tamamen benim kişisel görüşümdür, ileride aktifliğini arttırırsan tekrardan başvuru yapabilirsin, o zamana dek hoşça kal! :oops: