Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi MrCat Admin Başvuru Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
MrCat

Steam ID:
STEAM_1:0:426201173

Discord kimliğiniz:
MrCat#5385

Oyun Süresi (saat):
1372+858 (2 ayrı hesap 1 tanesi arkadas listemde ekli "Mr.Cat" steam ismi)

Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Surf

Neden Admin olmak istiyorsun?:
Genellikle cs:go oynadığım zamanlar runaway surfte oluyorum ve sadece oynamak istemiyorum katkıda bulunmak istiyorum. Sunucu da rahatsızlık verenler en azından 1 tane admin görse dahi kendini geri çekebiliyor yetki kullanmadan bile sunucuyu rahat bi hale getirmek güzel bir düşünce bence.

Aktif olduğu zamanlar:
Öğlen 12-3 veya 12-4
Akşam 7den sonra full
Akşam 5 ve 7 arası sporda olduğum için müsait olamıyorum.

Seni neden kabul edelim?:
fazla olmasa da adminlik tecrübem var ve sunucuya katkıda bulunmak istiyorum, arkadaşlarımla oynamazsam eğer çoğunlukla runaway surf veya dm de oluyorum, nerdeyse hiç arkadaşım olmadığı için de hep surfteyim veya aktifim ve biri beni çağırırsa direk girebilirim sunucuya
ve kimseyle bir sorunum yok herkesle aram iyi.

Teşekkür ederim okuduğunuz için.

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @MrCat, admin başvuru programımıza göstermiş olduğun ilgi için teşekkür ederiz. Sunucumuzda 58 saatiniz bulunmakta ve diğer hesabınız VAC ban yemiş görünüyor. Bu program için temel gereksinim +60 saat olup surf için daha aktif adminler aramaktayız. Bu nedenle sizi bu programa dahil edemediğimizi bildirmek isterim. Arzu ederseniz mağazamız üzerinden sipariş geçebilirsiniz, iyi günler.