- Konu Yazar
Steam İsmi:
MrCat
Steam ID:
STEAM_1:0:426201173
Discord kimliğiniz:
MrCat#5385
Oyun Süresi (saat):
1372+858 (2 ayrı hesap 1 tanesi arkadas listemde ekli "Mr.Cat" steam ismi)
Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Surf
Neden Admin olmak istiyorsun?:
Genellikle cs:go oynadığım zamanlar runaway surfte oluyorum ve sadece oynamak istemiyorum katkıda bulunmak istiyorum. Sunucu da rahatsızlık verenler en azından 1 tane admin görse dahi kendini geri çekebiliyor yetki kullanmadan bile sunucuyu rahat bi hale getirmek güzel bir düşünce bence.
Aktif olduğu zamanlar:
Öğlen 12-3 veya 12-4
Akşam 7den sonra full
Akşam 5 ve 7 arası sporda olduğum için müsait olamıyorum.
Seni neden kabul edelim?:
fazla olmasa da adminlik tecrübem var ve sunucuya katkıda bulunmak istiyorum, arkadaşlarımla oynamazsam eğer çoğunlukla runaway surf veya dm de oluyorum, nerdeyse hiç arkadaşım olmadığı için de hep surfteyim veya aktifim ve biri beni çağırırsa direk girebilirim sunucuya
ve kimseyle bir sorunum yok herkesle aram iyi.
Teşekkür ederim okuduğunuz için.
MrCat
Steam ID:
STEAM_1:0:426201173
Discord kimliğiniz:
MrCat#5385
Oyun Süresi (saat):
1372+858 (2 ayrı hesap 1 tanesi arkadas listemde ekli "Mr.Cat" steam ismi)
Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Surf
Neden Admin olmak istiyorsun?:
Genellikle cs:go oynadığım zamanlar runaway surfte oluyorum ve sadece oynamak istemiyorum katkıda bulunmak istiyorum. Sunucu da rahatsızlık verenler en azından 1 tane admin görse dahi kendini geri çekebiliyor yetki kullanmadan bile sunucuyu rahat bi hale getirmek güzel bir düşünce bence.
Aktif olduğu zamanlar:
Öğlen 12-3 veya 12-4
Akşam 7den sonra full
Akşam 5 ve 7 arası sporda olduğum için müsait olamıyorum.
Seni neden kabul edelim?:
fazla olmasa da adminlik tecrübem var ve sunucuya katkıda bulunmak istiyorum, arkadaşlarımla oynamazsam eğer çoğunlukla runaway surf veya dm de oluyorum, nerdeyse hiç arkadaşım olmadığı için de hep surfteyim veya aktifim ve biri beni çağırırsa direk girebilirim sunucuya
ve kimseyle bir sorunum yok herkesle aram iyi.
Teşekkür ederim okuduğunuz için.