Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Kabul Edildi mermidenhizli Mute/Ban İtiraz Formu

Steam İsmi:
tfx

Steam ID:
STEAM_0:1:505870429

Listelenen yasak nedeni:
troll

Hangi sunucudan banlandınız?:
Zombie Escape

Neden banlanmamalısın?:
Hiçbir şekilde troll yapmamam halinde neden ban yedim?

Zombie Escape Yöneticisi
Yönetici
Sunucu Yöneticisi
Admin
VIP
Selam, banlayan yetkili zombinin yanına gidip öldür beni diyormuşsun diyor. 2. olarak önde durup satayım gibi bir laf demişsin ve dediğini yapmışsın, 3. sefere tekrar aynı şeyi yapınca kasıtlı zm olmaktan ban atmış.

Selam, banlayan yetkili zombinin yanına gidip öldür beni diyormuşsun diyor. 2. olarak önde durup satayım gibi bir laf demişsin ve dediğini yapmışsın, 3. sefere tekrar aynı şeyi yapınca kasıtlı zm olmaktan ban atmış.
Zombiye öldür beni dedim çünkü zombi olup köşeye geçip telefonda takılacaktım. 2.olarak öyle bir şey yaşanmadı bile ne zombi olup sattım. Sadece bunun şakasını YouNeverKnow'a yaptım fakat satmadım. Kasıtlı zombi olmak troll sebebi değil, zombi olup insanlara saldırmak troll sebebi değil mi ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Zombiye öldür beni dedim çünkü zombi olup köşeye geçip telefonda takılacaktım. 2.olarak öyle bir şey yaşanmadı bile ne zombi olup sattım. Sadece bunun şakasını YouNeverKnow'a yaptım fakat satmadım. Kasıtlı zombi olmak troll sebebi değil, zombi olup insanlara saldırmak troll sebebi değil mi ?
Ayrıca hiçbir zaman zombi olup satmadım orada, yanlış görmüş olabilir.

Zombie Escape Yöneticisi
Yönetici
Sunucu Yöneticisi
Admin
VIP
Kasıtlı zombi olduğunda yetkililer insanlara saldırıp saldırmadığını göremeyebilir bu yüzden yapmanı önermem :D şaka yapmandan yana problem yok ama aranızda o samimiyet varsa yapın, diğer türlü karşı taraf anlamadığı için direkt ceza verebilir. Banlayan yetkiliyle konuşayım kabul ederse açacağım diğer türlü 1-2 saat beklemen gerekecek.

Kasıtlı zombi olduğunda yetkililer insanlara saldırıp saldırmadığını göremeyebilir bu yüzden yapmanı önermem :D şaka yapmandan yana problem yok ama aranızda o samimiyet varsa yapın, diğer türlü karşı taraf anlamadığı için direkt ceza verebilir. Banlayan yetkiliyle konuşayım kabul ederse açacağım diğer türlü 1-2 saat beklemen gerekecek.
Şaka yaptığım arkadaş zaten admindi, adı da YouNeverKnow. Eğer böyle birşey yapıp satsaydım kendisi direkt beni banlardı. Ekstra zaten zombi olduğum an banlaması biraz yanlış gibi sanki. En azından uyarı verebilirdi. Umarım sinir bozucu olduğum için değildir bu ban :D Bu arada olsun karnım aç zaten 2 saat yemek yerim sorun yok :D

Zombie Escape Yöneticisi
Yönetici
Sunucu Yöneticisi
Admin
VIP
Şaka yaptığım arkadaş zaten admindi, adı da YouNeverKnow. Eğer böyle birşey yapıp satsaydım kendisi direkt beni banlardı.
evet banlayan yetkili o zaten :D satarsan ban atarım gibi bir uyarıda zaten bulunmuş ayrıca