Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi MENDOOOOO Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
MENDOOOOOO

Steam ID:
STEAM_1:0:557106782

Listelenen yasak nedeni:
Şüpheli Profil

Hangi sunucudan banlandınız?:
Surf sunucusu

Neden banlanmamalısın?:
2 aydır serverda kayıyorum admin arkadaşların birçoğunu tanırım muhabbetim var 30 dakika önce servera girdim her zamanki gibi bir baktım adminin birisi kafasına göre oylamayı iptal etti önce sonra kafasına göre map açtı ve ben bunun sunucu kurallarına uygun olduğunu düşünmüyorum çünkü sunucuda 5 kişi olsa anlayacağım da 30 kişiye yakın insan vardı hiçbir oylama vs. yapmadan kendi isteğiyle map açması doğru gelmediği için rapor oluşturdum ve oluşturduktan yaklaşık 20 sn sonra perma ban attı bana haksız yere. Sunucuya yazdığımda da bana özelden discord adresi attı gelip konuşmam için sanırım bende gitmedim tabi ki. ilk defa başıma böyle bir şey geliyor sunucunuzda keyifli vakit geçirdiğim için giriyordum gereğini yaparsanız sevinirim..

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba,

Bahsettiğiniz kişi sunucu yöneticisi, kafasına göre harita değiştirmez yeni yüklediği haritaların başlangıç bitiş bölgelerini çizmek için haritayı açar. Ayrıca rahatsız olduğunuzu belirtme şekliniz pek hoş değil, biraz rahatsız edici olmuş. Son olarak 200 saat altı hesaplar şüpheli hesap olarak sunucudan banlanabilir ve gereksiz rapor atmakta 1 saat ban sebebidir, bilginiz olsun.