Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi Memoli Admin Başvuru Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
Memoli Jack

Steam ID:
STEAM_1:0:424079530

Discord kimliğiniz:
Memoli#3931

Oyun Süresi (saat):
270 (serverde) Steam : 1000 saat

Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Zombie Escape

Neden Admin olmak istiyorsun?:
Sunucuda küfür, hakaret ve troll yapan kişileri hakettiği cezaları almasını sağlamak istiyorum. Bazen aktif yetkili olmuyor ve müdahale edilemiyor maalesef, o kişileri ceza vermek ve disiplin sağlamak için admin olmak istiyorum.

Aktif olduğu zamanlar:
hafta içi genellikle değişiyor akşam vakitleri gibi
hafta sonu hemen hemen her boş saatimde giriyorum :)

Seni neden kabul edelim?:
Yardımsever, sevecen, güler yüzlü ve sosyal birisiyim, herkese yardım edebilirim. herekesle hemen hemen konuşuyorum. Herkesle iyi anlaşırım. Argo ve ya troll olursa ayrım yapmam. Adalet uygulamak için elimden geleni ardına koymam (kim olursa olsun)...

Not : Öncelikle özür dilerim ben önceden serverde adindim ama çok fazla süre değil, 10 gün falan ama sonradan bazı sorunlar oldu PC satma ya da fazla zaman ayıramama gibi endişelerim oldu, Adminliği Xiao Minghai kişisinden almıştım teşekkür ederim ama maalesef adminliği bıraktım ve oyuna biraz ara verdim 5 gün falan, ondan sonra işler yoluna girince bende tekrardan girdim ama oynamaya başladığım zamanlarda hep karşıma admin olmadığı zaman kötü insanlar geliyor ve ben onlara karşı bir şey yapmıyordum admin çağrıyordum ama bende sizlerle birlikte çalışmak birer admin olmak istiyorum (izin verirseniz) yukarda herkes gibi yazdığım yardım sever iyilik sever gibi kavramlar çok yapay durduğunu ve hemen hemen herkesin kullandığını biliyorum ama beni tanıyan insana sormanızı talep ediyorum ki ben gerçekten yukarıda belirttiğim gibi biriyim sizlere teşekkür ediyorum ve geri dönüşünüzü bekliyorum iyi günler.

Son düzenleme:
Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @Memoli, öncelikle Admin Programımıza göstermiş olduğun ilgi için teşekkür ederiz. Programa kabul aşamasında ince titizlikle seçim yaptığımızı belirtmek isterim. Daha önce seçilip, zamansız ara veren kişileri tekrar değerlendirememekteyiz. Programın nihai amacı güvenilir bir kadro oluşturup süreklilik sağlamaktır. Gelecekte yeniden görüşmek üzere, kendine iyi bak!