Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Kabul Edildi Makapaka Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
Makapaka

Steam ID:
STEAM_0:0:132635962

Listelenen yasak nedeni:
şehitlere sövme

Hangi sunucudan banlandınız?:
surf

Neden banlanmamalısın?:
dün saat gece 3 civarı surf yaparken bi tane çocuk spec geti beni izlemeye başaldı dedim beni izleme slow motion oynuyorum die ardından sen kimsin seni nie izliyim ki die sert çıkmaya başladı. sadece slow motion oynuyorum izleme o yüzden dedim nie atarlanıyosun dedim ardından allah gibi surf yaptığını mı sanıyosun falan filan dedi uzatmadım yine sonra chatten allahını muhammedini diyerek başladı bende şehidini diyerek ekledim herhangi bi küfür itham bulunmadım admin geldi ondan sonra mute atmıştı zaten sonrasında muhattap bile olmadım. açılmazsada bir sorum olucak diğer çocuk süreli ban yiyorken ben neden perma yiyorum.

Aktif üye
Sizin durum biraz karışık. Yazılan şeyler bana çok ağır geldi. İtiraz sonucunu merakla bekliyorum.

Yeni üye
Sizin durum biraz karışık. Yazılan şeyler bana çok ağır geldi. İtiraz sonucunu merakla bekliyorum.
sadece 1 kelime yazdım ondan sonrasına karışmadım ege nickli eleman ise beni banlıyamazlar falan filan die atarlanıyordu millete çocuk çok kışkırtıyordu başkada diyecek bişi yok mute yedikten sonra sunucudan çıktım zaten. bu arkadaş nie bu kadar az ban yiyor ben onu anlamadım

Ekli dosyalar

• ban.png
    ban.png
    25.3 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:
Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @Makapaka, bir yanlışlık olduğunu düşündüğüm için yasaklamanızı kaldırdım. Diğer şahıs toxic davranışlarda bulunduğu için kalıcı mute/gaglandı. Sizde tekrar aynı duruma düşmemek için karşılık vermek yerine !rapor kullanarak adminlerden yardım isteyebilirsiniz.