Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Kabul Edildi lila Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
Ekrem İmamoğlu

Steam ID:
STEAM_1:1:176122748 44:31 48 0

Listelenen yasak nedeni:
Mute Gag

Hangi sunucudan banlandınız?:
Surf

Neden banlanmamalısın?:
Sunucuda ağır bir siyasi kavga mevcuttu ve küfür edenler de vardı admin geldi ve küfür edenleri mutelamaya başladı bu konuda haklı, ben de cezalandırdığı için ''admin de akpli galiba'' diye bir şaka yaptım buna da mute atmasında haklı kurallar gereğince. Fakat benim yerime başka birini mutelayıp ''göremeyeceğimi mi sandın gerizekalı'' diye bir ithamda bulundu ve ben de öyle bir şekilde yükseldiği için ''o yapmadı ben yaptım gerizekalı'' dedim. Sonrasında diğer kişinin muteunu açtı ve o kişi nezaketen ''özür dile'' dedi, sonrasında da admin '' özür dilerim'' diyip tekrar muteladı o kişiyi. Neden dediğimizde egosu ile alakalı olduğunu ifade edecek şekilde belirtti nedenini, ve o kişinin muteunu açmadı. Benim gagım yoktu ve alttan şaka yaptığım için 600 dakika mute yedim dediğimde de '' o zaman siyasetten de gagliyim seni'' diyip bana gag da attı. Gereksiz bir yetki kullanımı görüp yetkisini herkesten üstünmüş gibi kullandığı ortada. Ekleme olarak asıl siyaset yapan o tartışmanın içinde olan kişiye herhangi bir mute veya gag atılmadı, küfür eden kişiler mutelandı sadece. Ve en son birisi çıkarken admine küfür etti haksızlık olduğunu düşündüğü için, admin de buna karşılık ''siktir git o zaman.'' diye bir söylemde bulundu. Gereğinin yapılacağını düşünüyorum steam id ve profil linkini bırakıyorum. "ji #FT`S " STEAM_1:0:207211917 10:31 46 0 https://steamcommunity.com/id/ugurcanguleer/

Üye
Sunucu Yöneticisi
Admin
merhaba, sunucu içerisinde zaten birden çok kuralı ihlal etmiş bulunmaktasınız, konuyla ilgili gerekli incelemeler yapılmış olup herhangi bir işleme gerek duyulmamıştır.