Yeni üye
- Konu Yazar
Steam İsmi:
lextone
Steam ID:
76561199232618855
Listelenen yasak nedeni:
boş yere banlanmak
Hangi sunucudan banlandınız?:
runaway surf
Neden banlanmamalısın?:
banımın açılmasını talep ediyorum? talebinde bulundum fakat yanıt olarak yeni hesapların şikayetini değerlendiremiyoruz yanıtını aldım fakat anlamıyorum ben bu sv de aylardır oyun oynuyorum ve zaa pReL!T!nqq^^ ve birçok kişi biliyor ve o kadar rekorlarım ve ranklar boşa gidicek cidden bu sv de o kadar geçirdiğim zaman boşa mı gidicek ???? bu çok adaletsiz bir durum
iyi günler dilerim
banım açılmasını tekrar talep ediyorum SAYGILAR
lextone
Steam ID:
76561199232618855
Listelenen yasak nedeni:
boş yere banlanmak
Hangi sunucudan banlandınız?:
runaway surf
Neden banlanmamalısın?:
merhabalar:
12.02.2022 20:53 tarihinde runaway surf sunucusunda banlandım:
surf mapinde b2 rekor denemesi yaparken admin avesi izliyordum shortcut varmı diye izleme gereğinde bulundum ve admin aves izleme it köpek izlemesin felan dedi sonra banlandım ve bunu yapan admin daha öncelerinde bana karşı ailevi küfürde bulundu ve yine hiç birşey yapılmadı
banımın açılmasını talep ediyorum? talebinde bulundum fakat yanıt olarak yeni hesapların şikayetini değerlendiremiyoruz yanıtını aldım fakat anlamıyorum ben bu sv de aylardır oyun oynuyorum ve zaa pReL!T!nqq^^ ve birçok kişi biliyor ve o kadar rekorlarım ve ranklar boşa gidicek cidden bu sv de o kadar geçirdiğim zaman boşa mı gidicek ???? bu çok adaletsiz bir durum
hakaret ettiği ss attım
iyi günler dilerim
banım açılmasını tekrar talep ediyorum SAYGILAR
Ekli dosyalar
Son düzenleme: