Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Kabul Edildi lextone Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
lextone

Steam ID:
76561199232618855

Listelenen yasak nedeni:
anneye küfür

Hangi sunucudan banlandınız?:
runaway

Neden banlanmamalısın?:
merhabalar 27 ocak runaway surf sunucusundan haksızlık nedeni ile banlandım sebebi ise
4 veya 5 toxic kişi vardı ve sonra ben sw girdim ve selam verdim girer girmez adam ırkçılık yaptı ve bana kürt dedi sw den 2kişi beni savundu ırkçılık yapma felan diye uyardı adamları ve daha sonra ailevi küfür etmeye başladılar 10 dk boyunca küfür ettiler ve bende kendimi tutamayıp 1 veya 2 defa annesine küfür ettim ve daha sonra allah ve peygamberlere sövmeye başladılar ve daha sonra legendos sw girdi ve bunlar hemen kendini savundular bana iftira atmaya başladılar ve legendos beni suçladı ve 5 dk sonra banlandım haksız yere bütün rekorlar ve rankım gitti bu çok saçma ve 2 ay öncesinde admin aves durduk yere anneme küfür etti ve hiçbirşey yapılmadı bunun sebebi ne anlamıyorum banımı kaldırmanızı talep ediyorum saygılar ve iyi günler.

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @lextone, zaten 1 hafta banlanmışsın. Yine de bahsettiğin kişileri tanıdığım için yanlış anlaşılmadan dolayı boş yere banlandığını düşünerekten banını kaldırdım. İyi oyunlar.