Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi KAANEXUS48 Admin Başvuru Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
KAANEXUS48

Steam ID:
https://steamcommunity.com/id/KAANEXUS48/

Discord kimliğiniz:
KAANEXUS48#4176

Oyun Süresi (saat):
bu hesap 3.5k

Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Arena

Neden Admin olmak istiyorsun?:
Server geliştirilmesinde yardımcı olmak istiyorum (cs1.6dan beri arena oynuyorum) 2016dan beri go da 1v1 oynuyorum burda tavsiye tecrübelerimi size sizde bana verebilirsiniz Türkiye'nın en büyük sunucularında adminlik yaptım tecrübeliyim sunucu geliştirmeleri yapmak için mapler,rate ayarları,map düzenlerı,versıyonları geliştirmek istiyorum diğer sunucuların artık bi değeri kalmadı küfürler dolayısıyla,burası cok ıyı bı server ama eski oldugu ıcın yenilenmesi gerek 1v1e nefes aldırıcağımı düşünüyorum dıger konusmaları dcde daha ıyı anlatabılırım ama server sahıbı musaıt degıl sunucu admınlerıyle konusuyorum bıraz tecrubesızler o kadar ayrıntı verıyorum cok anlamıyorlar host erişimi kim varsa onunla konusursam desteğim olucagına emın olabılırsınız.

Aktif olduğu zamanlar:
ben normalde gececi birisiyim ama şuan hem okul hem staj oldugu ıcın ogleden sonra veya akşam 7-12 arası ilgilenebilirim

Seni neden kabul edelim?:
Başta yazdıklarımı okusanız yeter teşekkürler

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Belirtmek isterim ki sunucularımızı güncel tutulmakla birlikte bahsettiğiniz gibi bir boşlamışlık içerisinde değiliz. Deneyim ve tecrübelerinizi daha iyi yerlerde kullanabileceğinizi umarak başvurunuzu reddettiğimizi bildirmek isterim.