Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Kabul Edildi kaan1337 Mute/Ban İtiraz Formu

Üye
Steam İsmi:
kassadin

Steam ID:
STEAM_1:0:196248314

Listelenen yasak nedeni:
Wh+Perfect Silent Aim

Hangi sunucudan banlandınız?:
retake

Neden banlanmamalısın?:
Dun retake girdim overpass'in ilk 2 pistol roundu oynadigim gibi CSGOFOBI isimli vip arkadas bnm hile oldugumu iddia edip 1 kere voteban 1 kere votekick baslatti daha sonra sabah denk geldik saatlerce oynadik d2'de 2 metreden noscope headshot yiyince bi anda tekrar chatten hile oldugumu soyleyip voteban baslatti daha sonra admin dFreq bni 3 map 42-45 round kadar izledi sonra ekteki bu roundu oynadik ve admin venom beni banladi. abi ne yapalim artik pcyi actigim gibi ekran kaydi mi acayim daha sonra benimle ugrasan cocugu ekledim bu sefer beni degil hesabimi suclamaya basladi saatimin ve faceit lvlimin dusuk oldugunu iddia ederek oysa ki 300 saat sinirina takilmiyorum bile 550 saatim var ayni zamanla csyi ilk oynadigim hesap bu degil

(rounddan sonra chatte gulusuyorlar yanlis bisey mi yapiyorum anlamadim ki)
image.png

Moderatör
Moderatör
Admin
selam @kaan1337 Bundan önceki itirazına da ben bakmıştım hatırlıyorum vuruşların normaldi bu klipdede normal olduğunu düşünüyorum yasağını kaldırdım. Düşünceme karşı itirazı olan itiraz açabilir.