Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

JUDGEMENT Admin Başvuru Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
JUDGEMENT

Steam ID:
STEAM_0:1:121351195

Discord kimliğiniz:
JUDGEMENT#3834

Oynama süresi (sunucu/toplam):
303/5850

Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Pro

Neden Admin olmak istiyorsun?:
İsmim Emirhan. Ankara'da ikamet etmekteyim. 20 yaşındayım. Ostim Teknik Üniversitesinde okumaktayım. Runaway sunucusunda genellikle akşam/gece saatlerinde vakit geçiriyorum ancak sunucuda mute/ban yemesi gereken hesaplar oluyor. Runaway public bildiğim en iyi sunuculardan bir tanesi. Hem kendimin hem de diğer oyuncuların daha rahat vakit geçirebilmesi ve eğlenebilmesi için başvuruda bulunuyorum. Genellikle geceleri sunucuda yetkili bulunmadığını farkettim. Asıl başvurumun nedenidir. Daha önce Haggaja Pro public ve eski sunucumuz olan Galtalis Gaming de adminlik yaptım. Teşekkür ediyorum.

Aktif olduğu zamanlar:
Akşam 19.00 ve gece 3.00 arası aktif oluyorum.

Seni neden kabul edelim?:
Oyun hakkında yeterince bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum. Tam emin olmadıkça, gözümle görmedikçe veya kulağım işitmediği sürece kimseye müdahale etmiyorum. Daha öncede 2 tane public sunucuda (Haggaja ve Galtalis) oyun içi adminlik yaptım. Sunucu içerisinde admin olduğumu kesinlikle belli etmiyorum. Çünkü herkes sunucu içerisinde admin olunca farklı, olmayınca farklı kişiliğe bürünüyor. Bunu hep yaşadım. Tek yapmak istediğim çürük insanları diğer insanlardan ayırmak. :)