Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi jeezk Admin Başvuru Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
JEEZK

Steam ID:
STEAM_0:0:159368661

Oyun Süresi (saat):
1900

Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Arena

Neden Admin olmak istiyorsun?:
İlk olarak bu servera ''nasıl rakibe karşı daha iyi peek atarım'' veya ''hangi pozisyonda ne yapmalıyım'' bunları öğrenirim diyerek girdim ve yaklaşık 2 3 senedir bu serverda takılıyorum çok iyi insanlar,adminler tanıdım muhabbet döndürdük.
Eskiden ortamlar aşırı eğlenceliydi adminlerle eğlenbiliyordun,takılabiliyordun admini vurup ez yazınca gülüyorduk o da beni vurunca ez yazıyordu gibi ama şu an bunların eksik olduğunu düşünüyorum gereksiz yere atılan onca gag veya mute çoğusu eğlenmek isteyen insanlar benim gibi hem aim kasalım hem eğlenelim mantığındalar.
Eğer ben admin olursam serverda bir ortam oluşturmaya çalışacağım hem oyuncuları hem kendimi eğlendireceğim.
Şu an kuzenimle girip top kasıyoruz mesela o şu an 1. ben de 3. yüm biz sadece eğlenceyle karışık aim duel istiyoruz.
Teşekkür ederim.

Aktif olduğu zamanlar:
Sabah faceit giriyorum genellikle faceit bitince aimim veya elim ısınık kalsın diye serverda takılıyorum.

Seni neden kabul edelim?:
Dediğim gibi eski ortamları geri getirmek istiyorum oyuncu - admin arasında olan ilişki çok büyük gibi gözükmesini istemiyorum/sevmiyorum örneğin bu admin bunla muhabbet edilmez diyenler var küfür edersem mute atar diyenler mesela bu olayı sevmiyorum insanlar benimle rahatça konuşabilir ama absürt durumlar hariç tabii küfür mute veya gag sebebidir tabii ki.

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @jeezk, önerilerin ve düşüncelerin için teşekkür ederiz. Admin-oyuncu ilişkilerini daima sıcak tutmaya özen gösteriyoruz, bunun üzerine adminlerimizle sıkı iletişim halindeyiz. Ne yazık ki bazı oyuncular yetkililerin samimi davranmasından dolayı kuralları ciddiye almıyorlar, belki de bu nedenle biraz kopukluk görmüş olabilirsin. Ayrıca cevap vermek için biraz beklettim, kusura bakma lütfen. Yazdıklarını düşünüp, yakından incelemek istedim. Gördüğüm kadarıyla adminlik programı için yeterli aktifliğin yok. Şimdilik başvurunu reddetmek zorundayım, ileri de yeniden başvurmaktan çekinme!