Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi İlhan Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
Free De La Hoya

Steam ID:
STEAM_0:0:689634968

Listelenen yasak nedeni:
1v1 sunucusunda faceit 1 lvl ve steam saatimin kapalı olup ta baya iyi oynadığımdan dolayı -Admin saatini aç dedi -bende nasıl açılıyor dedim ve -ADMİN: Sen şakamısın diyerek beni yasakladı( valoranntan geldim orda rankım yücelik 2 ama admin bunu bilmiyordu tam açıklama yapıcakken beni yasakladı)

Hangi sunucudan banlandınız?:
RunAway ❤ ARENA 1v1 sunucusunda ban yedim

Neden banlanmamalısın?:
Çünkü haksız yere ban yedim ve adminin işini doğru yapamamasından ben Valorant'tan geldim Valorant'ta rankım dediğim gibi yücelik 2 idi ( CS:GO ya geçeli 3 ay oldu ve bu süreçte sizin yani Runaway'in sunucularından çokça faydalandım gerek 1v1 gerek dust 2 DM gerek te SURF sunucunuzdan hiçbir zaman böyle bir durum yaşamadım ve sizin sunucularınız olmadan CS:GO'nun tadı olmuyor ben
topluluk kurallarına uyan bir oyuncuyum toxıclık küfür filan asla yapmam bu gerekçelerle banımın kaldırılımasını talep ediyorum.

Tanınmış üye
Admin
Merhaba @İlhan steam üzerinden oyun saatinizi açar mısınız? Eğer bilmiyorsanız internet tarayıcınız üzerinden araştırın.

Yeni üye
Merhaba @İlhan steam üzerinden oyun saatinizi açar mısınız? Eğer bilmiyorsanız internet tarayıcınız üzerinden araştırın.
yani size attığım mesajdada açıkladım şimdi ne olur ne olmaz diye tekrar açıklıyorum benim saatim en başından beri açıkmış kardeşim vermişti bana bu hesabı o ayarlamış ztn admin yanlış görmüş gereksiz yere ban yedim lütfen açabilirmisiniz banımı?
Şimdi tekrar baktım oynama süremin açık olup olmadığına açıkmış başka bir sunucuya girdim admine sordum saatim kaç gözükyor diye sordum adam direk 310 dedi. Yani 1V1 sunucusundaki admin yanlış görmüş ben bu hesabı kardeşimden aldım o zamanında açmış banımı kaldırabilirmisiniz?

Tanınmış üye
Admin
Merhaba @İlhan süreli yasaklanmaları beklemeniz gerekmekte.

1_1656570966.jpg

📧 [email protected]