Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Kabul Edildi ikistA Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
ikistA,-DMT-,Patrick Bateman

Steam ID:
STEAM_1:1:2956659

Listelenen yasak nedeni:
Küfür

Hangi sunucudan banlandınız?:
Hepsinden kalıcı mute

Neden banlanmamalısın?:
Merhaba, 32 yaşındayım ve hileye denk geldiğimde fevri davrandım mute yediğim dönem psikolojim bozuktu, Sövdüm baya bi ana bacı. kalıcı mute yedim sunucudan, gerçekten bahane değil fakat kız arkadaşımdan ayrılmıştım, En son mute yediğimde kafam iyidi hile olduğunu düşündüğüm birine sövdüm. Gerçekten hem sunuculardaki muhabbeti bağlantı kalitesini seviyorum ve info verememek dilsiz gibi çok koyuyor, Rica edersem çoluk çocuk değilim çocukca davranmış olsamda geçmişte, Arada tepkisel ortaya hay anasını satıyımın kabasını falan demişliğim oldu sinirlendiğimde refleks sövdüğüm. Bir daha yapmicama söz veriyorum. Sövdüğüm kişide yanlış hatırlamıosam 15 falandı ve rencide oldum sinek kadar çocuktan ağır laf yediğim için, Eminim sizde sövüldünde eliniz armut toplamaz fakat yanlıştı davranışım. Bir daha söversem direk banlayabilirsiniz istediniz gibi, Gerçekten pişmanım ne 1v1 ne retakete ne muhabbet edebiliyorum ne info verebiliyorum, Bunu yazmak bile ağrıma gidio şu an çocuk gibi davranıp burda dilenir gibi yazcak duruma düştüğüm için, Umarım mazur görürsünüz

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @ikistA, öncelikle burası bir topluluk sunucusu olduğunu ve toplulukta oynayan herkesin deneyimine saygı duymak zorunda olduğunu hatırlatmak isterim. Ayrıca yaşının verdiği olgunluktan dolayı her ne kadar görevin olmasa da yaşı ufak birini uyarmanı beklerdim. Ek olarak merak ettiğin için cevap verme ihtiyacı duydum, başka oyunlarda küfüre maruz kaldığımda oyunun report sistemini kullanıyorum. Aynı sistem bizim sunucularımızda da mevcut, eğer o sistemden geri dönüş alamazsan discord/forum üzerinden şikayet kısmını da kullanabilirsin. Küfüre küfürle karşılık vermek hiçbir zaman çözüm olmadığı gibi diğer suçsuz oyuncuların da rahatsız olmasına sebebiyet vermektedir. Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır, ayrıca mute/gag yasaklarının açıldığını belirtmek isterim. İyi günler.