Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi Ijjew Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
360hz Peek but no skill

Steam ID:
STEAM_0:1:66518859

Listelenen yasak nedeni:
Hile

Hangi sunucudan banlandınız?:
1v1 sunucusu

Neden banlanmamalısın?:
Gerçekten bir adminin hileden şüphelenip banlaması doğru bir şey mi? 128 tick sunucuda m4a1-s kullanarak adam vuruyorum ve ban yiyorum. sadece şüphe üzerine perma ban atıp kestirip atmak doğru bir çözüm değil, olmamalı. düz duran adamı vuramayan admin benim hile olduğumu söyleyip ban atıyor saçmalığın daniskası. dakikalarca spec yedim ve diğer oyuncular ile challenge atıp 1v1 attık. oyuncuların hiçbir şikayeti olmayıp sadece adminin radarına düşmem de ayrı bir saçmalık. o sırada sunucuda oynayan oyuncular ile makarasını dahi yaptık. oyuncular dahi bana hile demezken adminin beni sorgusuz sualsiz permalaması şahsi bir hırstır bana göre. sürekli arena 1 de olduğum için adminden çok diğer oyuncular ile vs attık ve ara sıra arena 6 lara kadar düştüm. iyi oynayan oyuncuları sebepsiz yere banlamak yerine admin kadronuza adil ban atma konusunda konuşmalar yapabilirsiniz. muhtemelen bu ticketten sonra perma banımı garantilemiş olacağım ve forumdan dahi uzaklaştırılacağım. inanın hiç umrumda değil. umarım oyunculara daha adil davrandığınız bir sisteme geçersiniz. saygılarımla.

Son düzenleme:
Ü

Üye silindi 2772

Guest
Merhaba @Ijjew , zaten reddedilen bir itirazın mevcut. 6 ay sonra yeniden itiraz talebinde bulunabilirsin.