Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi Huzeyfe Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
<ScRoLL/^LeGenD

Steam ID:
76561198984359374

Listelenen yasak nedeni:
WallHack

Hangi sunucudan banlandınız?:
Runaway 1v1 arena

Neden banlanmamalısın?:
Merhabalar Adım Huzeyfe bir kaç gün önce Runaway 1v1 arena oynarken banlandım nedeni ise wallhack olarak bildirildi.
Öncelikle ben bir oyuncu olarak kesinlikle hileye karşıyım ve asla kullanmam kullanmadım eskiden beri CsGo oynuyorum zaten bedavaya seçkin hesap almıştım hatta ozamanlar fakat eskiden Bilgisayarım kötü olduğu için Nova dan yukarı çıkamadım. İleriki zamanlarda bazı nedenlerden dolayı bilgisayarımı sattım ve İnternet Cafede oynamaya başladım ama CsGo yu bırakmıştım artık bu sıralara kadar yaklaşık 2 yıl oynamadım. Valorant oynamaya başlamıştım internet cafede sonra kendime yeni bilgisayar aldıktan sonra da evde devam ettim valoranta en yüksek immortal3 e kadar çıktım ve aktif olarak oyun oynadığım için aimim gelişti valorant CsGo nun tadını vermediği için arkadaşımın demesiyle tekrardan oynamaya başladım ilk başlarda tek oynayarak elimi alıştırdım sanrasında serverlarda oynamaya başladım tekrar zaten bırakmadan önce de Runaway sunucsunda aktif olarak oynuyordum. Asla hile kullanımına girişmedim istediğiniz hertürlü bilgiyi verebilirim kontrol etmeniz için Valorant Kullanıcı Adımı bırakıyorum kontrol amaçlı oradan da konuşabiliriz şuanda yücelik 3 rankım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Valorant Kullanıcı Adım: T o J ı #666

Ü

Üye silindi 2772

Guest
Profilini herkese açık olarak ayarlayabilir misin ?

Ü

Üye silindi 2772

Guest
Merhaba @Huzeyfe , hile şüphesiyle yasaklandığın için yasağını kaldırmayacağım.