Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi HONDA- Admin Başvuru Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
HONDA-

Steam ID:
STEAM_1:0:147056864

Discord kimliğiniz:
HONDA- Yusuf Çetin#7414

Oyun Süresi (saat):
9500 saat

Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Retake

Neden Admin olmak istiyorsun?:
arkadaşlarımla retake sunucularında çokca zaman geçiriyoruz. bazı durumlarda toksik küfür eden oyunculardan rahtsız oluyoruz. retake sunucusunda admin olmadığı zamanlarda bu oyuncuları susturmak keyifli vakit geçirmeye ortam sağlamak için admin olmak istiyorum.

Aktif olduğu zamanlar:
20:00 - 01:00

Seni neden kabul edelim?:
3 yıldır aktif olarak FACEIT Turkish Stars League sunucularında adminlik yapıyorum. Wasp sunucularında da adminlik yaptım. yöneticilik vasfım var. gerekli tecrübeye sahibim.

Üye
Kendini iyi açıklamış bence admin olmayı hak eden birisi. Umarım kabul edilirsin <3

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @HONDA- , sunucularımıza ilk giriş tarihini görüntüleyemiyorum fakat şuan başvuruyu kabul edebilmem için yeterli saatin bulunmadığını (13 saat) görüntülemekteyim. Foruma katılım tarihin 10 Ocak olduğuna göre yaklaşık 1 aydır sunucularımızdan haberdar olduğunu düşünerekten şuanlık başvurunu kabul edemeyeceğimizi belirtmek isterim. Süreni arttırdığında tekrar başvuru yaparsan değerlendirebiliriz, başarılar.