Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi heilerwin Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
Rommel

Steam ID:
560196777

Listelenen yasak nedeni:
toxic,küfür,kışkırtma,poor guy

Hangi sunucudan banlandınız?:
zombie escape

Neden banlanmamalısın?:
cs 1.6 zombie escape seven ve deli gibi oynayan birisiyim fakat bir gün csgo gireyim dedim türk sunucusu girmek istedim ve bu sunucuyu keşfettim iki gündür oynuyorum. Arkadaşımla birlikte iki kişi oynuyordum zm açıktı map ise beach mapiydi saklanıyorduk gizli base girdik burak isimli admin bize duvar noclip ile gelip öldürdü fakat hiç bir uyarı yapmadı sonra neden diye sorduğumuzda aşağılamaya çalıştı. Sonrasında ailevi olmayacak şekilde küfür ettim direkt uyarısız kalıcı mute attı sonra chatten ve sesli şekilde toxiclemeye devam etti sonrasında dc sunucusunda destek açtım orda da aşağılamaya devam etti ve bir hafta mute attı. Banımın kalkmasını talep ediyorum aktif oynuyordum sunucuda.

Zombie Escape Yöneticisi
Yönetici
Sunucu Yöneticisi
Admin
VIP
gizli base girdik burak isimli admin bize duvar noclip ile gelip öldürdü
adminlerin noclip veya tp atma özelliği yok.
sonra neden diye sorduğumuzda aşağılamaya çalıştı.
böyle bir şey olmadığı için olabilir :d
Sonrasında ailevi olmayacak şekilde küfür ettim direkt uyarısız kalıcı mute attı
aşırı toksik olduğun için normaldir, yetkililerle de aynı şekilde konuşuyorsun görebiliyorum ne dediğini ve ne yazdığını.

Sonuç olarak kalıcı mute gag yeme sebebin aşırı toksik olmak ve insanları kendince aşağılamaya çalışman. Sunucudan tamamen yasaklanma sebebine gelirsek eski steam nicklerinde Atatürk'e hakaret içermesi. Bu tür oyuncuları sunucularımızda barındırmıyoruz, hiçbir zaman açılmayacak bu ban. Sana tavsiyem oyun içinde yazdığın gibi 300 dolar karşılığında bir sunucu alıp kendin gibileri oraya toplaman. En azından bu şekilde diğer sağlıklı insanları kurtarmış olursun.