Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Kabul Edildi haste Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
häste

Steam ID:
STEAM_0:0:569269196

Listelenen yasak nedeni:
bilmiyorum herhalde nick'den yedim

Hangi sunucudan banlandınız?:
awp

Neden banlanmamalısın?:
sanırım nick den dolayı yedim de adamla şakalaşmak için birbirimize laf ederken uyarılmadan 1 hafta ban atılması bana biraz acımasızca geldi ki her gün servera giren ve top3 de olan bir insana da uyarı gelmemesi bir tık haksızlık gibi geliyor yks ye hazırlanıyorum aralarda sunucunuzun awp sine girip kendimce eğleniyorum sınava da 1 hafta kaldığından uyarı vermeden ban atmak yerine eğer banımı açabilirseniz çok mutlu olurum başka sunucuya girmiyorum zaten ban sebebini de tamam anlıyorum daha dikkatli olmam gerekirdi banımı açarsanız şimdi daha dikkatli olacağım böyle şeyler için

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @haste, daha önce pek ceza kaydınız bulunmadığı için ban sürenizi 1 haftadan 1 güne düşürdüm. Banınız açıldığında bu konularda lütfen daha dikkatli olun. Benzer davranışlara maruz kaldığınızda da !rapor ile oyuncuyu yetkililere raporlayabileceğinizi hatırlatmak isterim, iyi günler.