Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Kabul Edildi hasnhasn Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
Cristøf

Steam ID:
STEAM_1:1:205584896

Listelenen yasak nedeni:
Şahsi etik ilkelerine göre işlem

Hangi sunucudan banlandınız?:
Runaway Surf #1

Neden banlanmamalısın?:
Merhabalar, ben mute yasağına itiraz ve ilgili yetkiliyi şikayet etmek için konuyu açıyorum.

Olay şu şekilde;
Siyaset konuşuluyordu, hiç siyasi bir şey demedim. Ardından siyaset yapanlardan birisi bir şey dedi bende mikrofonumu açıp sadece gülme sesi çıkarttım. O sırada diğer siyaset yapan karşıt görüşlü birisi o adama küfür veya hakaret(başka bir şey de olabilir ne dediğini bilmiyorum) etti kendisinin nicki 'Ekrem İmamoğlu' ardından ilgili yetkili yanlış işlem uygulayıp beni muteledi "göremeyeceğimi mi sandın gerizekalı." dedi. Ardından 'Ekrem İmamoğlu' isimli arkadaş "görmedin zaten gerizekalı, onu ben demiştim yanlış kişiyi muteledin" gibisinden bir cümle kurdu. Ardından ilgili yetkili "Onunkini açıp seni mutelerim o zaman" dedi ve mutemi açıp onu muteledi. ardından ben "bana neden gerizekalı dedin, özür diler misin?" dedim kendisi özür diledi ve ona affettiğimi söyledim. Ardından "Affetmek mi?" deyip kendi EGOsu ile hareket edip sunucu kurallarını etik ahlak kurallarını hiçe sayarak beni tekrar muteledi. Abimle beraber sunucudaydık, hakkımı aradı. Yanlış bir şey olmadığından bahsetti ancak yetkili şahıs "affetmek" kelimesini "gerizekalı" kelimesinden daha beter görmüş olmalı ki durumu kabul etmedi. Abim "o zaman yazı mutesini açar mısın kendisini ifade etsin" dedi ancak ilgili şahıs "Etmesin kendisini ifade falan" deyip egolu davranışlarına devam etti. O sırada abimde kendisine küfür etti.

Mutenin kalkması sorun değil duradabilir ama benim konuyu buralara getirme nedenim bu haksızlığı üst yetkililere bildirmek ve gerekli kişinin konu doğrultusunda hak ettiğini düşündüğünüz cezayı alması.

Sonuçta kendi yanlış uygulaması yüzünden yaşanan bir durum var ve ortada hakaret var, bu işin çözümü doğruluğu kabul etmesiydi ortada hata var hakaret var özür var af var ben hakkım neyse onu dile getirdim tabii ki yönetim daha iyi bilir.

Bu durumda kendisininde cezalanması gerekiyor, çünkü yanlış bir işlem uygulayıp suçsuz bir insana gerizekalı diyor. hakaret ettiği kişi affettiğini söyleyince de sanki hakareti karşısındaki etmiş gibi davranıyor.

Benim dediğim kelime kendisininkinin aksine bir hakaret anlamı taşımıyor, Oysa kendisi hakaret ediyor.

Ayırca baştan beridir siyaset yapan kişiyle beraber bize küfür edip o kişiye ceza uygulamadı, bizim konumuz dışında siyaset yapan diğer kullanıcılara mute atarken siyasetin içerisinde olan konunun ana kişilerinden birisine bir ceza uygulamadı. Bu da taraf tutup tarafına göre ceza uyguladığını neticelendirir.

Bu durum RunAway sunucu yönetimine yakışmayacak bir durumdur.
Gerekli işlemin yapılmasını arz ediyorum, sesli sohbet kayıtlarını inceleyebiliyorsanız da inceleyebilirsiniz hiçbir yanlışım yoktur.

Oyun için Nicki > ji #FT'S
Profil Linki >

Son düzenleme:
Üye
Sunucu Yöneticisi
Admin
merhaba @hasnhasn ilgili adminle görüşüp konuyu inceledim başta hızlı olmak adına yanlış mute atılmış fakat durumu anlayıp gerekli gerekli düzeltmeyi yapmış ve özürde dilemiş zaten buraya kadar bir sorun göremedim, sonrasında ise zaten sana edilmemiş bir hakaret konusu var burdada yanlış anlaşılmalar olmus, bununla ilgili admini daha dikkatli olması konusunda uyardım, onun dışında herhangi bir işlem yapılmayacaktır iyi oyunlar.