Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Kabul Edildi Gunahkarrr Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
Gunahkar

Steam ID:
STEAM_1:0:89533099

Listelenen yasak nedeni:
Adminin gereksiz egosu

Hangi sunucudan banlandınız?:
[TR] RunAway ❤ SURF #1 EASY | PARACHUTE | DROP | Tier 1

Neden banlanmamalısın?:
Merhabalar sunucunuzda uzun süredir oynuyorum ara ara giriyorum ve sohbetleri seviyorum ADMİN "ji #FT`S " STEAM_1:0:20721191 oyunda kardeşimin yanlışlıkla muteledi ve ''gerizekalı'' diye hakaret'te bulundu bunu söylediğimizde suçlu kişiyi muteleyip kardeşimi mutesini açtı ve özür diledi bunun üzerine kardeşim tamam özrünü kabul ettim demesinin üzerine tekrar muteledi bunun sebebini sorduğumda beni affedemez tarzında egolu hareketlerde bulundu tamamen haksızlık yaptı ve devamında egolu davranışlar sergiledi devamında bende kendisine küfür ettim burda amacım mute felan açtırmak değil sadece admin yapılan kişinin iyice incelenerek adil bir kişiden oluşmasını isterdik. ne yazıkki böyle insanlar itibarınızı zedeliyor umarım gerekli uyarılar yapılır umarım bir başkasına aynı egoyu haksızlığı yapmaz biz üzülerek sunucunuzu bırakıyoruz.

Son düzenleme:
Üye
Sunucu Yöneticisi
Admin
merhaba, sunucu içerisinde zaten birden çok kuralı ihlal etmiş bulunmaktasınız, konuyla ilgili gerekli incelemeler yapılmış olup herhangi bir işleme gerek duyulmamıştır.