Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi glair0n't Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
glair0n't

Steam ID:

Listelenen yasak nedeni:
Bak anlatıyorum retake sunucusunda herkes birbirine ana avrad milli değerleri hiçe sayıp sövüyo küfür ediyo bende milli değerleri hiçe sayıp küfür ediyorum işte baya terbiyesiz laflar diyolar akp ana avrad siyasete felan sövüyo sonra ben o adamın aynı şekilde milli değerlerine küfür edince bütün runaway sunucularında ban yiyen ben oluyorum abi çok güzel bakın dicem şu beni her sunucudan banlaryın ama awpden banlamayın ordan banlanmamak için gerek neyse onu yaparım

Hangi sunucudan banlandınız?:
5x5 retake sunucusu

Neden banlanmamalısın?:
Ya abi neden banlanmamalısınız aslında var nedeni ama banlanmak içinde neden var kurallarda her türlü küfür yasak diyo herkes birbirine anne bacı siyaset milli değerler herşeyi hiçe sayıp küfür edip saygısızlık yapıyo ve buna rağmen banlanmıyolar en kötü mute yiyolar ben hiç banlananı görmedim daha önce bütün herşeyiyle küfür edip. Ama işte ufak tefek tartışmalar yüzünden kavga çıkarmak isteyen adamlar oluyo insanları sürekli kışkırtmak istiyenler oluyo durup dururken yani işin özü adamın milli değerlerine sövdüm diye ben bütün runaway sunucularından ban yiyorum ama o benim milli değerlerime sövünce o ne mute ne ban ne de gag yiyo böyle bişeymi var abi neyse onu geçtim banlancaksamda bitek retake sunucusundan banlanmayı talep ediyorum yada awp hariç bütün runaway sunucularından ama awpden banlanmak istemiyorum awp sunucusunda hiç kimseye bir saygısızlık yapmadım bu yüzden o sunucudan banımın kaldırılmasını talep ediyorum hatta beni runaway awp sunucusu hariç istediğiniz bütün sunuculardan banlayın yeterki awpden ban yemiyim rica ediyorum banımı açın sadece awpden açsanızda olur fark etmez ama açın yani abi.

Son düzenleme:
Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @glair0n't, iletişime geçtiğin için teşekkürler. 10 saat uygunsuz konuşmalarınızdan dolayı ban yemişsiniz, süreli banlar için itiraz taleplerini kabul etmemekteyiz. 10 saat sonra giriş yapabilirsiniz, iyi akşamlar.