Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Kabul Edildi FeakGlobal Admin Başvuru Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
FeakGlobal

Steam ID:

Oyun Süresi (saat):
21.7

Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Awp

Neden Admin olmak istiyorsun?:
Öncelikle sevdiğim bir oyunun sevdiğim bir modunda bazı yetkilere sahip olarak oynamak benim için çok gurur verici bir şey olur. Geceleri her sunucu gibi awp sunucusu da sessiz ve ıssız oluyor. Ben genelde 22:00 - 03:00 arası aktif olduğum için o saatlerde girer, ortalıkta kimse yokken varsa hatalı bir şeyler yapan kafalarına tokmak indiririm. Hem kendimi geliştirmek, hem de burada oynayan oyunculara buraya sevdirmek istiyorum. Gerektiği yerde, gerekirse reklam, gerekirse tavsiye de bulunur, benim yetkili olduğum bir yerde(genel olarak tüm sunucularda) topluluğun artmasını isterim.

Aktif olduğu zamanlar:
22:00 - 03:00 bazen 04:00
Bazen günün herhangi bir vaktinde...

Seni neden kabul edelim?:
Saygısız davranmamaya çalışır, insanlara yardımcı olmak isterim. Dediğim gibi sevdiğim bir ortamda bulunurken, ortam huzuru bozan, saygısız insanları uyarır, gerekirse cezasını veririm. Herkesle iyi geçinmeye çalışır, orta yolu bulana kadar hangi konu olursa olsun ılımlı yaklaşırdım. Kendi hayatımda, uzun süre düşünüp haraket eden bir insanımdır. İnsanları doğru yargılayacağımdan şüphe etmeyin derim. Böyle anlatınca biraz sadece milleti mutelemeyi geliyorsun diyebilirsiniz. İstediğim, gerçekten bu ortamda saygı duyulan biri olup, herkesin benden memnun olmasını istiyorum.

Son düzenleme:

NMY

Yeni üye
Sevgili awpseverlerderneği üyem talebini kabul ettiğimi sana bildirmek istiyorum.

Aramıza hoş geldin 😎