Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi fatihdemir Admin Başvuru Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
SİYAH PASSAT HASTASI

Steam ID:
https://steamcommunity.com/profiles/76561198272262405/

Oyun Süresi (saat):
512

Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Arena

Neden Admin olmak istiyorsun?:
admin olmamın bazı sebepleri var. RunAway suncularında son zamanlarda çok vakit geçirmeye başladım. bhop olsun surf olsun dm olsun. Yani şöyle son 1 2 aydır az önce yazdığım sunuculardan çıkmıyordum.

Ve en çok arena suncusunda zaman geçirdiğim için admin olmak istiyorum diyebilirim.

Aktif olduğu zamanlar:
aktif olduğum zamanlar öğlen 1 den gece 3 e kadar bir saat aralığım var. bu saat aralığında çoğu zaman csgo topluluk sunucularında oynamakla geçiriyorum.

Seni neden kabul edelim?:
beni kabul etmenizin sebepleri aslında şöyle. sunucuda olduğum vakitler sürekli denetim altında tutarım yani denetlerim.

aslında her insana uyum sağlıyabilir ve ona karşı nasıl davranıcağını bilirim.

hile olaylarına karşında gerçekten şüpheniz olmasın büyük olasılıkla anlayabilirim.

admin olarakta tanıdıklarım var.

Teşşekür ederim. Saygılar

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba,

Öncelikle üzülerek başvurunu reddettiğimi bildirmek isterim. Sebeplerine gelecek olursak; düşük csgo saati, Aktif olduğunuz zamanlarla sunucuda geçirdiğiniz süre uyuşmamakta yani 9 günde 4 saat giriş yapmışsınız, son olarakta profiliniz sunucularımızda adminlik yapmaya uygun değil gibi görünmekte. Adminlik programımızla ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz.

İyi günler.