- Konu Yazar
Steam İsmi:
Gang sh$t -Erevil
Steam ID:
STEAM_1:1:514459520
Discord kimliğiniz:
-Erevil#3030
Oyun Süresi (saat):
1500+
Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Arena
Neden Admin olmak istiyorsun?:
kolay gelsin
boundless bir konu hakkında soru soracaktım
am 1v1 sunucusunda sabah saatlerinde ve sunucuda admin olmadığı saatlerde aşırı küfürler dini ırki küfürler toxiclemeler falan dönüyor
bende genel olarak sunucudayım faceit dışında tek girdiğim sunucu
mute gag yetkisi için
hem başka oyuncular hem ben rahatsız oluyorum
bide biz arkadaşlarla 4 5 kişi giriyoruz sunucuya sunucuya girdiğim saatlerde elimden geldiğince bu toxic kitleyi uzaklaştırmak amaçlı ban yetkisi falanda istemiyorum gag mute olsun yeter
Aktif olduğu zamanlar:
Gün içerisinde genel olarak aktifim işten geldiğim zaman işe gitmezsem bütün gün aktifim
Seni neden kabul edelim?:
Beni kabul etmeniz için bir şey sunamam ama yetkimi doğru kullanacağıma ve bu toxic kitleyi az da olsa uzaklaştırmak için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum
Gang sh$t -Erevil
Steam ID:
STEAM_1:1:514459520
Discord kimliğiniz:
-Erevil#3030
Oyun Süresi (saat):
1500+
Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Arena
Neden Admin olmak istiyorsun?:
kolay gelsin
boundless bir konu hakkında soru soracaktım
am 1v1 sunucusunda sabah saatlerinde ve sunucuda admin olmadığı saatlerde aşırı küfürler dini ırki küfürler toxiclemeler falan dönüyor
bende genel olarak sunucudayım faceit dışında tek girdiğim sunucu
mute gag yetkisi için
hem başka oyuncular hem ben rahatsız oluyorum
bide biz arkadaşlarla 4 5 kişi giriyoruz sunucuya sunucuya girdiğim saatlerde elimden geldiğince bu toxic kitleyi uzaklaştırmak amaçlı ban yetkisi falanda istemiyorum gag mute olsun yeter
Aktif olduğu zamanlar:
Gün içerisinde genel olarak aktifim işten geldiğim zaman işe gitmezsem bütün gün aktifim
Seni neden kabul edelim?:
Beni kabul etmeniz için bir şey sunamam ama yetkimi doğru kullanacağıma ve bu toxic kitleyi az da olsa uzaklaştırmak için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum