Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi en3sceylan Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
en3sceylan

Steam ID:
STEAM_0:0:614924924

Listelenen yasak nedeni:
Reklam

Hangi sunucudan banlandınız?:
Zombi Escape

Neden banlanmamalısın?:
Zm'de oynuyarken birden bire ban yedim ve öğrendimkine ban atan moderatör master imiş sorunca bana reklamdan ban yedin dedi lakin ban yemeden önce seyfullah_ diye birisi vardı benden yardım istedi discordu nasıl indirebilirim diye bende kendisine steamdan arkadaşlık attım lakin bi hata oluştu arkadaşlık kabul edilmedi daha sonra biraz uğraştım çabaladım arkadaşlık atamadım. MasterX reklamdan ban attı lakin ben reklam yapmadım ve konuyu foruma taşımak istedim. Reklam yapmış olsaydım eğerkine haklı bir ban derdim ve ses çıkarmazdım lakin reklam yapmadığıma adım gibi eminim iyi günler :)

Son düzenleme:
Zombie Escape Yöneticisi
Yönetici
Sunucu Yöneticisi
Admin
VIP
Öncelikle oyun içinden banı atan bendim, discorddan ban atmasını ben rica ettim masterden. Reklamdan kasıt şu, kendi discorduna sunucudan adam çekiyorsun. Şuana kadar zaten ortalama 10-15 kişi senin discordunda bizim oyunculardan, ancak son uyarımdan sonra yapılanlara direkt kalıcı ban atacağımı kesin olarak belirtmiştim.(ze-sohbet sabitlenmiş mesajlar) Bu son uyarıya rağmen dün kendi discord sunucuna 1 kişiyi çektin, diğer arkadaş "seyfullah_" dan emin değilim, kendisi burası senin discordun mu tarzı bir şeyler yazıyordu en son. Sonuç olarak oyun içindeki oyuncularla önce ufak bir samimiyet kurup sonra kendi discorduna çekiyorsun. Banının açılıp açılmayacağına gelirsek benden yana açılmaz o net, Boundless senin haklı olduğunu düşünürse veya bir seferlik affetmek isterse orasını bilemem tabi.

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Gerekli cevap verildiği için talebi kapatmak adına sonuçlandırıldı bölümüne taşıyorum.