- Konu Yazar
Steam İsmi:
Xiao ELoN
Steam ID:
STEAM_0:1:634504383
Discord kimliğiniz:
Xiao ELoN#7356
Oynama süresi (sunucu/toplam):
178.5
Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Zombie Escape
Neden Admin olmak istiyorsun?:
Genelde adminler fazla aktif olmuyor ya da admin olsa bile komutları bilmiyor(bazı kişiler için geçerli). Küfür, hakaret, müzik açanlar, bağıranlar, geğirenler vb. şeyleri yapan kişilere denk geldim fakat sunucuda admin olmadığı için bizi çok rahatsız etti. Ben de değerli oyuncularımızı küfür, hakaret, saygısızlık, boş mikrofon basma, bağırma gibi rahatsız edici şeylerden uzak tutmak için adminlik başvurusu yapıyorum.
Aktif olduğu zamanlar:
hafta içi saat 4den sonra aktifim hafta sonu da sabah 11 den sonra aktifim
Seni neden kabul edelim?:
Daha önce paralı adminlik yapmışlığım var ve "Aktif olduğu zamanlar" Bölümünde belirttiğim zamanlarda aktif olmaya çalışıyorum.
Xiao ELoN
Steam ID:
STEAM_0:1:634504383
Discord kimliğiniz:
Xiao ELoN#7356
Oynama süresi (sunucu/toplam):
178.5
Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Zombie Escape
Neden Admin olmak istiyorsun?:
Genelde adminler fazla aktif olmuyor ya da admin olsa bile komutları bilmiyor(bazı kişiler için geçerli). Küfür, hakaret, müzik açanlar, bağıranlar, geğirenler vb. şeyleri yapan kişilere denk geldim fakat sunucuda admin olmadığı için bizi çok rahatsız etti. Ben de değerli oyuncularımızı küfür, hakaret, saygısızlık, boş mikrofon basma, bağırma gibi rahatsız edici şeylerden uzak tutmak için adminlik başvurusu yapıyorum.
Aktif olduğu zamanlar:
hafta içi saat 4den sonra aktifim hafta sonu da sabah 11 den sonra aktifim
Seni neden kabul edelim?:
Daha önce paralı adminlik yapmışlığım var ve "Aktif olduğu zamanlar" Bölümünde belirttiğim zamanlarda aktif olmaya çalışıyorum.
Son düzenleme: