Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi ELoNbe01 Admin Başvuru Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
Xiao ELoN

Steam ID:
STEAM_0:1:634504383

Discord kimliğiniz:
Xiao ELoN#7356

Oynama süresi (sunucu/toplam):
178.5

Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Zombie Escape

Neden Admin olmak istiyorsun?:
Genelde adminler fazla aktif olmuyor ya da admin olsa bile komutları bilmiyor(bazı kişiler için geçerli). Küfür, hakaret, müzik açanlar, bağıranlar, geğirenler vb. şeyleri yapan kişilere denk geldim fakat sunucuda admin olmadığı için bizi çok rahatsız etti. Ben de değerli oyuncularımızı küfür, hakaret, saygısızlık, boş mikrofon basma, bağırma gibi rahatsız edici şeylerden uzak tutmak için adminlik başvurusu yapıyorum.

Aktif olduğu zamanlar:
hafta içi saat 4den sonra aktifim hafta sonu da sabah 11 den sonra aktifim

Seni neden kabul edelim?:
Daha önce paralı adminlik yapmışlığım var ve "Aktif olduğu zamanlar" Bölümünde belirttiğim zamanlarda aktif olmaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
Zombie Escape Yöneticisi
Yönetici
Sunucu Yöneticisi
Admin
VIP
Şu sıralar biraz fazla ücretli/ücretsiz admin oldu. Başvurunu beklemeye alıyorum, bu sırada hem hali hazırda yaptığın adminliği gözlemlemiş olurum hem yetkili sayılarında dengeleme yapmış olurum.

Zombie Escape Yöneticisi
Yönetici
Sunucu Yöneticisi
Admin
VIP
Yetkili sayısında artışın devam etmesinden dolayı şimdilik başvurunu reddediyorum, önümüzdeki aylarda tekrar başvuru yaparsan tekrar bakalım.