Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi Dylster Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
Dylster

Steam ID:
STEAM_0:1:439549850

Listelenen yasak nedeni:
Nedensiz

Hangi sunucudan banlandınız?:
Retake

Neden banlanmamalısın?:
Toxic birisi boş boş konuştuktan sonra sadece karım oluyosun ama dediğim için önce kick yedim sonra geri girip admine neden kickledin diye sordum cevap vermedi bişey demedi dingilmisin diye sordum ki hala merak ediyorum bu sorunun cevabını ondan sonra sınırsız bir şekilde banlandım :d bence ban yememeliydim 1 hafta mute gag atsa okeydim ki 1 ay oldu banlıyım bunuda ceza olarak sayabiliriz bence banın açılmasını rica ediyorum iyi günler

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @Dylster,

https://runawaytr.com/pages/toplulukkurallari/ sunucuya giren herkesin topluluk kurallarını okuyup anladığını kabul ederiz. Hala merak içerisinde olduğun sorunun cevabını ilgili kişiyi ekleyerek öğrenebilirsin (tabi seninle iletişime geçmek isterse). Konumuza dönecek olursak adminlerin oyunculara hesap verme mecburiyeti bulunmamaktadır, direkt ban/mute/gag uygulamak yerine kickleyerek uyarmak istemiş olabilir. Bu uyarı ve cezaların hatalı olduğunu düşünüyorsan (ki burda hatalı bir durum yok) bize geri bildirimde bulunabilirsin. Şu anki perma yasağına dönecek olursak üzerinden 6 ay geçtikten sonra itiraz talebi oluşturursan açabiliriz şu anda 1 ay bile olmamış, iyi günler.