Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi Dodox Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
Dodox

Steam ID:
STEAM_1:1:551738564

Listelenen yasak nedeni:
mute

Hangi sunucudan banlandınız?:
pro

Neden banlanmamalısın?:
mirage haritasında oynuyorduk tünelden gelip vurdum diye çocuk küfür etti bende et et devam et dedim sonra map bitti map seçim yerine geldik chat e botox bot fln yazdı sonra dust 2 mapine geçtik orda ismini botox yaptı geldi bana küfür fln etti bende et et devam dedim hakaret ettiysem sadece şaklaban dedim küfür dahi çıkmadı ağzımdan adam bana küfür ettiği halde küfür etmedim sslerini aldım birisi geldi arkadaşıydı o söven çocuğun sv ye girdi dedi ki dodox kafanı kesmeye geldim fln dedi bende babayı alırsın dedim geldi ananı alırım fln dedi 2 kişi bana sövmeye başladılar sonra ben afk attım hepsini ss aldım geldi bana hala küfür ediyorlardı yok korktu kaçtı oç fln diyorlardı ben hiçbirşey demeden ss aldım şikayet ettim dc den kurucu uyardı beni burdan şikayet etme diye tamam diyip sildim mesajlarımı sonra sv ye girdim !rapor yazdım 5000dk sgag yemiştim.

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @Dodox, kışkırtma sebebiyle sende ceza almışsın. Bu gece 02:01:48 saatinde cezan bitecek.