Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi corbanezz Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
Zamtarez

Steam ID:
STEAM_0:1:528670522

Listelenen yasak nedeni:
Spam mic diyor

Hangi sunucudan banlandınız?:
runaway retake 1-2-3 komple hiçbirine giremiyorum yıllarca oynadıgım tek sw herkes tanıyor beni.

Neden banlanmamalısın?:
runaway retake sw sinde 1-2 den bahsediyorum hep bizbize takılıyoruz 10 kişi 11 kişi hep tanıdık bizbize takılıyoruz neden banlandığımı bilmiyorum spam mic yazıyor sadece.daha öncede çok banlandım sebepsiz yere bi kere hile diye banladılar.Sadece adminler sürekli değişiyor o yüzden shin diye bi admin sw girdi direk banladı uyarı yok bişey yok. sw de herhangi bir rahatsızlık veren yok birşey yok sadece 2 kişi geldi bana küfretti birisi Şehitlere Atatürk e Allah kitap herşeye küfretti sonra çıktı diğeri çıkmadı. o çıkmayanda heralde beni admine şikayet etti adminde gelir gelmez beni banladı.. olay tamamen bundan ibaret..

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @corbanezz, buradan sadece kalıcı banlara bakılmaktadır. 2 gün ban yemişsiniz, açıldığında giriş yapabilirsiniz. Belirtmek isterim ki sunucuda küfür/hakaret etmek, küfürlü tag veya nick kullanmak yasaktır. Daha dikkatli olmanı öneririm, iyi günler.

Yeni üye
küfürlü tag kullanmadım.Tamamdır Teşekkürler.