Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi cloxs Mute/Ban İtiraz Formu

Üye
Steam İsmi:
cloxs

Steam ID:
1137534686

Listelenen yasak nedeni:
hileyim

Hangi sunucudan banlandınız?:
hatırlamıyorum

Neden banlanmamalısın?:
ya hile değilim hangi admin banladı beni bilmiyorum hile değilim 900 saatim var oyunda herhangi bir hile veya 3. parti yazılım da bulunmuyor bilgisayarımda banlayan admin hangi akılla banladı hatırlamıyorum hile değilim awp legoda neyin hilesini açıyım seçkin madalyali hesapla artı olarak itiraz açtıktan sonra 6 ay bekleyin dediniz ya hile değilim madur madur neyin 6 ayını bekliyim kendimi geliştirmek için dm sunucularınızı kullanıcam giriyorum bi bakıyorum hileden ban yemişim amk kaldırılsın lütfen

Üye
dünyanın en büyük sunucularından biri olan türk temelli bir sunucudan haksız yere hile damgası yemek de koyuyor aga kaldırın şunu allah rizası için amk

Ü

Üye silindi 2772

Guest
Merhaba @cloxs ,

Öncelikle zaten reddedilen bir itiraz talebin mevcut, en erken 6 ay sonra yeni talep oluşturabilirsin ( prosedür bu şekilde). İkinci olarak üslubun doğru bir üslup değil. İtirazını reddediyorum. Açtığın talepler reddedilecektir.