Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi Chain Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
Chain

Steam ID:
45.10.56.191:27015

Listelenen yasak nedeni:
[SourceComms++] Mikrofon kullanımın yasaklandı! [SourceComms++] Sohbet kullanımın yasaklandı!

Hangi sunucudan banlandınız?:
Hepsi

Neden banlanmamalısın?:
ilk olarak ban yemedim mute yedim sebebini bilmiyorum kimseye hakaret etmedim bu 2 3 gündür var kalkmasını bekledim kalkmadı oyuna girdiğimde (HER SERVER DA) şu yazıyı alıyorum [SourceComms++] Mikrofon kullanımın yasaklandı! [SourceComms++] Sohbet kullanımın yasaklandı! bu perma mute mu yoksa geçici mi? lütfen yardımcı olun. Teşşekür ederim

Yeni üye
Admin
2 kere chatten küfür edip kaçtın. Şimdi logları tekrar inceledim, geri geldiğinde muteli olduğun halde tekrar küfür etmeye kalkmışsın. Ayın 13'ünde muten kalkıyor. Tekrar kuralları çiğnersen daha uzun süreli ceza alırsın.

Yeni üye
2 kere chatten küfür edip kaçtın. Şimdi logları tekrar inceledim, geri geldiğinde muteli olduğun halde tekrar küfür etmeye kalkmışsın. Ayın 13'ünde muten kalkıyor. Tekrar kuralları çiğnersen daha uzun süreli ceza alırsın.
İlk olarak özür dilerim ama gerçekten küfür ettiğimi hatırlamıyorum muteliyken küfür yazmışımdır eminimki ama mute yemeden önce yazdığımı hatırlamıyorum. Yardımınız için teşşekür ederim bir daha yapmayacağım.