Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Kabul Edildi cannasah Mute/Ban İtiraz Formu

Üye
Steam İsmi:
cannasah

Steam ID:
STEAM_0:0:619604466

Listelenen yasak nedeni:
bait

Hangi sunucudan banlandınız?:
[TR] RunAway ❤ RETAKES #3

Neden banlanmamalısın?:
02.09.2022 00:34:01​
cannasah
[TR] RunAway ❤ RETAKES #3 sunucusundan "bait" iddiası ile yasaklandım yasak atılmadan önce "kardeş görüşürüz" gibi laubali bir kelime ile banlandım. Bait suçunu kabul etmiyorum Bunun sebebi ,sunucunun otomatik yerleştirme yerleri değişkenlik göstermekle, nadir olsa bile karşı rakibin kullandığı el bombası ve molotoflarla bombalama alanına girmek ve karşı rakibi öldürmek zaman alabiliyor. Suçlandığım konuyu destekleyici bir kanıtla açıklama yapmanız daha uygun olur.

Ek olarak; aylardır bu sunucuda vakit geçiriyorum ve şahsıma direk böyle bir söylem hiç bulunulmadı. Bu banın sebebinin ego tatmininin temsili olduğunu düşünmekteyim "Sunucu Yöneticisi" ünvanına sahip birinin oyuncuları (şahsi fikrim olarak haksız ve saygısız) böyle "kardeş" kelimeleri kullanarak sunucudan yasaklaması sunucu ortamını, yani RunAway Topluluğunun kalitesiz olduğu algısını yaratmaktadır.

Bilginize.

Edit: İtiraz yazımı bitirdikten sonra "itiraz forumları"nda "Sunucu Yöneticisi" ünvanı'na sahip FURYY'nin sunucudan yasakladığı çoğu oyuncu, haksız yere banlandığını iddia ediyor ve bunların çoğunun "ego tatmini" olduğunu savunan oyuncular gördüm. Bu Konuda Bir üst Ünvana Sahip olan Moderatörlerin bu konu hakkında gereğini yapacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Üye
Yetkililere şu soruları iletmek isterim;

Topluluk kurallı 3. maddesinde bulunan " yanlış müdahaleleri en aza indirmeye özen gösteriyoruz ve yasaklılar için hızlı ve adil bir temyiz süreci uyguluyoruz." bölümünü destekleyici hiçbir somut müdahale neden uygulanmıyor? ve yasaklanan oyuncuya bu konu hakkında neden hiçbir bilgilendirme yapılmıyor ?
Burdan yola çıkarak, kendi belirlemiş olduğunuz, misyonunuzu veya vizyonunuzu temsil eden bu kurallara dahi uymadığınız, önemsemediğiniz kanısına varmamız gerekir mi?
Ayrıca,
Haklı ya da haksız yere yasaklanan oyuncuların yasak süresi kısa olması, yasaklanma süresinin sona ermiş olması, bu oyuncuların haklarını aramanız için bir önem arz etmiyor mu ? ya da "sonuçta sınırsız değil biraz beklesin, zaten yasaklanma süresi bitmiş." vb geçiştirici, adil ve çözüm odaklı olmayan yollara mı başvuruluyor ? oyunculara topluluk içinde önemsiz ve değersizce davranıldığını düşünüyormusunuz ?
Burada bulunan oyuncuların büyük bir kısmının keyifli vakit geçirmek isteği ve bunu sağlama görevi olan sizlerin Topluluk kuralları 5. bölümünde yer alan "Yöneticilerimiz, herkes için sorunsuz ve olumlu bir deneyim sağlamak için zamanlarını gönüllü olarak harcarlar." maddesine zıt geldiğini, Yöneticilerin "keyfi" olarak oyuncuları yasaklaması hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Yukarıdaki yazılarımda vurgulamaya çalıştığım,"yöneticilerin keyfi olarak oyuncuları yasaklaması" vb. cümleler, beni yasaklayan Sunucu Yönetici hakkında, forumlarda ve oyun içi iletişimde Bu tarz şikayet ve konuşmalara tanıklık etmiş olmam. Topluluğu temsil eden birinin bu tarz şikayetler alması sizi konuyla alakalı araştırma ve soruşturma yapmaya itimiyor mu ? Yoksa "Arkadaşınız" vb. yakınlığa sahip olmanız bu konuda harekete geçmemenize bir etken mi ?

Oyunculara bu tarz davranışlarda bulunulması, Topluluğunuz için olumsuz geri dönüşler alınması, Topluluğun sürekliliği ve devamı, Oyuncu potansiyeli, aktif oyuncu sayısı ve sunucu ortam kalitesi için ne kadar faydalı olduğunu düşünüyorsunuz?

@Boundless @Xiao Minghai @MasterX @Skrill7 @ALPHA

Son düzenleme:
Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @cannasah, ilgili yöneticiye bu konuda uyarıda bulunuldu. Yasaklama sürenin bittiğini görüntülüyorum şu anda. Aynı davranışların tekrar yaşanmayacağını umuyorum, benzer bir durumla tekrar karşı karşıya kalırsan benimle mutlaka iletişime geç. Mail üzerinden de sorularını yanıtladım, iyi günler.