- Konu Yazar
Steam İsmi:
cannasah
Steam ID:
STEAM_0:0:619604466
Listelenen yasak nedeni:
bait
Hangi sunucudan banlandınız?:
[TR] RunAway ❤ RETAKES #3
Neden banlanmamalısın?:
[TR] RunAway ❤ RETAKES #3 sunucusundan "bait" iddiası ile yasaklandım yasak atılmadan önce "kardeş görüşürüz" gibi laubali bir kelime ile banlandım. Bait suçunu kabul etmiyorum Bunun sebebi ,sunucunun otomatik yerleştirme yerleri değişkenlik göstermekle, nadir olsa bile karşı rakibin kullandığı el bombası ve molotoflarla bombalama alanına girmek ve karşı rakibi öldürmek zaman alabiliyor. Suçlandığım konuyu destekleyici bir kanıtla açıklama yapmanız daha uygun olur.
Ek olarak; aylardır bu sunucuda vakit geçiriyorum ve şahsıma direk böyle bir söylem hiç bulunulmadı. Bu banın sebebinin ego tatmininin temsili olduğunu düşünmekteyim "Sunucu Yöneticisi" ünvanına sahip birinin oyuncuları (şahsi fikrim olarak haksız ve saygısız) böyle "kardeş" kelimeleri kullanarak sunucudan yasaklaması sunucu ortamını, yani RunAway Topluluğunun kalitesiz olduğu algısını yaratmaktadır.
Bilginize.
Edit: İtiraz yazımı bitirdikten sonra "itiraz forumları"nda "Sunucu Yöneticisi" ünvanı'na sahip FURYY'nin sunucudan yasakladığı çoğu oyuncu, haksız yere banlandığını iddia ediyor ve bunların çoğunun "ego tatmini" olduğunu savunan oyuncular gördüm. Bu Konuda Bir üst Ünvana Sahip olan Moderatörlerin bu konu hakkında gereğini yapacağını düşünüyorum.
cannasah
Steam ID:
STEAM_0:0:619604466
Listelenen yasak nedeni:
bait
Hangi sunucudan banlandınız?:
[TR] RunAway ❤ RETAKES #3
Neden banlanmamalısın?:
02.09.2022 00:34:01 | cannasah |
Ek olarak; aylardır bu sunucuda vakit geçiriyorum ve şahsıma direk böyle bir söylem hiç bulunulmadı. Bu banın sebebinin ego tatmininin temsili olduğunu düşünmekteyim "Sunucu Yöneticisi" ünvanına sahip birinin oyuncuları (şahsi fikrim olarak haksız ve saygısız) böyle "kardeş" kelimeleri kullanarak sunucudan yasaklaması sunucu ortamını, yani RunAway Topluluğunun kalitesiz olduğu algısını yaratmaktadır.
Bilginize.
Edit: İtiraz yazımı bitirdikten sonra "itiraz forumları"nda "Sunucu Yöneticisi" ünvanı'na sahip FURYY'nin sunucudan yasakladığı çoğu oyuncu, haksız yere banlandığını iddia ediyor ve bunların çoğunun "ego tatmini" olduğunu savunan oyuncular gördüm. Bu Konuda Bir üst Ünvana Sahip olan Moderatörlerin bu konu hakkında gereğini yapacağını düşünüyorum.
Son düzenleme: