Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Kabul Edildi Çağrı Taraman Admin Başvuru Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
sSs

Steam ID:
https://steamcommunity.com/profiles/76561198983070449/ ------- STEAM_1:1:511402360

Discord kimliğiniz:
Çağrı#9424

Oyun Süresi (saat):
1255 Saat

Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Pro

Neden Admin olmak istiyorsun?:
Cs Go Girdiğim Zaman Sv Ye Giriyorum Sadece Orda Zevk Alıyorum Sv De Çoğu Beni Tanıyo Adminlerde Dahil Eğlenceli Vakit Geciriyoruz . Bazen Serverda Toxiclik Argo Kelıme Yapanları T Base Bekleyenler İcin Hileler İcin Admin Olmak İstiyorum.

Aktif olduğu zamanlar:
Okuldan 12:50 De Geliyom Öğlen Ödev Yoksa Sv De Adam Varsa Gırıyorum 2-3 Saat Takılıyom Bazen Yerı Gelıyo Fazla Daha Yada Az Olabılıyo Hafta Sonları Cumartesı Komple Boşum Eğer Aksi Durum Cıkmassa Sv Ye Giriyiyorum Sv De Puan 10,000 Gectiydi En Son Levelim 15 Olması Gerekıyo

Seni neden kabul edelim?:
Kabul Ederseniz Gerçekten Sevinirim Sv De Diğer Adminlerle Beraber Olmak Üzere Daha İyi Runaway Kalitelinin Zirvesine Çıkabilir. İyi Günler

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @Çağrı Taraman, seni biraz beklettiğimin farkındayım gerekli incelemeleri yapmam ve bazı geri dönüşleri almam tahminimden uzun sürdü. Genelde pro sunucusu için 18 yaş ve üzeri kişileri tercih etsekte arkadaşlarım bazen istisnalar yapabileceğimizi hatırlattı. Başvurun onaylandı, 1 aylık deneme sürecin başladı. Aramıza hoşgeldin!