Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi buggydoom26 Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
subeY PEEK banditcamp.com

Steam ID:
76561199260948008

Listelenen yasak nedeni:
bilinmiyor bilmiyorum

Hangi sunucudan banlandınız?:
runaway Serverlerinin hepsinden

Neden banlanmamalısın?:
SEÇKİN HESABIM HİLE DİYE BAN YİYORUM OKADAR DA İYİ OYNAMIYORUM SAATİM 89 SAAT OLABİLİR YENİ ALDIM NE YAPAYIM STEAM İNDİRİMLERİNDEYKEN ALMIŞTIM SEÇKİN HESAP HİLE FELANDA AÇMAM KONTROL FELANDA EDEBİLİRSİNİZ BANIMIN AÇILMASINI TALEP EDİYORUM LÜTFEN BAKARSANMISINIZ BANİM AÇILSIN
1 HAFTADIR OYNUYORUM SERVERDE ÖYLE HİLE FELAN DİYENDE OLMADI ÜSTÜNE ÜSTLÜK

Üye
Merhaba @buggydoom26 sunucuda 300 saat altı hesaplar şüpheli profil olarak değerlendirilir hakkınızda rapor gelmesi durumunda banlanmanız normal gerekli inceleme yapıldıktan sonra size bilgi verilir iyi günler dilerim.

Yeni üye
qRow Hesap seçkin zaten hilede yok kontrol yapmanızı istiyorum bilgisayara daha yeni format attım yani böyle bi rezaletlik olamaz sunucuda cok oynadım report edilcek tek durum küfürdendi ondanda mütemi yedim zaten anlıyacağın reportu mute yemem için atmışlardır cünkü zaten okdar da iyi oyuncu değilim surf sunucusuna giricem mesela hepsinden ban yemisim banımı acarmısın senlede oyunda konusmuslugum var zaten yani

Üye
Benim bilgilendirme dışında şuan hiçbir yetkim bulunmuyor en kısa zamanda @Boundless durumu inceleyip gerekli bilgiyi verir

Yönetici
Yönetici
Yönetici
300 saat altı hesapları mümkün olduğunca sunucularımıza almıyoruz, seçkin olmanız bir şey değiştirmez. Ek olarak oyuncularımızın gizliliğini önemsediğimiz için 3. parti yazılımlarla bilgisayar kontrolü yapılmamaktadır. 300 saati geçtikten sonra tekrar itiraz talebi oluşturabilirsiniz, iyi günler.