Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Kabul Edildi betafi Admin Başvuru Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
betafi

Steam ID:
STEAM_1:0:234433007

Discord kimliğiniz:
Betafi#8727

Oyun Süresi (saat):
1200

Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Pro

Neden Admin olmak istiyorsun?:
Suunucu da oynarken farkettim ki çoğu Admin aktif değil sunucuda çok fazla toksik insan ve bazen bug oluyor ama Admin bulamıyoruz bu nedenle eski Adminlik deneyimime dayanarak bu işi çözebileceğimi düşünüyorum. Bu server Türkiyenin en iyi sunucularından biri ve insanların şikayetleri var bunu en aza indirmek için başvuru yapıyorum

Aktif olduğu zamanlar:
Şu anda yurtdışında yaşadığım için arada 1 saat fark var ama yine de genelde türkiye saati ile 13.00-01.00 arası hafta içi hafta sonu ise 11.00-03.00 a kadar aktifim

Seni neden kabul edelim?:
yukarıda yazdığım gerekçeler ve gerek oyunda gerek insanlarla iletişimde iyi olduğumu düşündüğüm için yararlı olabileceğimi düşünüyorum ayrıca eklemek isterim insanların şikayetlerini aza indirebileceğimi düşünüyorum. Saygılarımla C.O

Son düzenleme:
Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba @betafi, admin programımıza göstermiş olduğun ilgi için teşekkür ederiz. Başvurun onaylanmış olup, discord mesaj kutuna bıraktığım yönergelerle görevine başlayabilirsin. Aramıza hoş geldin!