Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi aturkdemir Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
1938

Steam ID:
whoxyremake

Listelenen yasak nedeni:
hile

Hangi sunucudan banlandınız?:
1v1

Neden banlanmamalısın?:
Çünkü hile falan değilim. Hile olsam bu siteye girip form doldurup ban mı kaldırırım gider başka serverda oynarım. Ya aslında buraya takılıyorum çünkü seviyorum burada oynayanları, pluginleri vs. Admin muhtemelen benden şüphelendi ve spec geçti 2 dakika sonra falanda banladı zaten. Ekleyip bi rankıma baksaydı görürdü global olduğumu. Yada biraz daha izlerdi ve normal olduğumu anlardı. Discorda gelip niye banladınız tw falan bakmadan dedim tw bakmıyoruz dediniz. Yeni yeni rekabetçi atmaya başlıyorum rank : mg2 yoldaş : global banımı kaldırın falan diye demiyorum yanlış anlamayın sakın ama bir kaç günede vip alacaktım buradan aslında ondan ban kaldırma formu atıyorum. Her neyse kalkmazsada başka yerde oynarız hocam napalım. İyi akşamlar

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Merhaba, işlemi uygulayan adminle görüştüm. 2 admin tarafından izlenip karar verilmiş. Yasaklamanız bu durumda kaldırılamaz. Yasaklamanın üstünden 6 ay geçtikten sonra itiraz talebi açabilirsiniz, iyi günler.