Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Kabul Edildi Arda Mute/Ban İtiraz Formu

Üye
Steam İsmi:
kadirseker ⛟, RACIST BARETTA

Steam ID:
STEAM_0:0:188983255

Listelenen yasak nedeni:
Küfür

Hangi sunucudan banlandınız?:
Web Ban

Neden banlanmamalısın?:
merhabalar efenim.
uzun zaman sonra tekrar csgoya baslamamla beraber senelerdir favorilerimde duran RunAway'e son 3-4 haftadir tekrar girmeye basladim. awp ve arena sunucularinda cok fazla insanla tanisip samimi oldum. fazlasiyla kufurden/hakaret/aşağılama gibi eylemlerden kacinan bir insanim cunku sunucunun kurallari oldugunu biliyorum ve kimseye huzursuzluk vermeyi ve kimseyle konusamamayi istemiyorum. lise ogrencisiyim. sinavlardan dolayi birkac gundur giremiyordum ve simdi sunucuya girdigimde, "küfür" sebebiyle sınırsız sesli ve yazılı iletisim yasagi aldigimi ogrendim 31 Mayıs 02:27:08 tarihinden itibaren. sunucuda neredeyse kimseye asagilamada dahi bulunmadigim icin bu yasaklamanin dogru oldugunu dusunmuyorum. eger ki gercekten de sucluysam sucumun bana iletilmesini ve yasaklama suresinde herhangi bir sorun varsa suresinin dusurulmesini talep ediyorum efenim.
https://runawaytr.com/sourcebans/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1:0:188983255&Submit
tesekkurler.

Üye
yasak listesini tekrar inceledim de, 2GVibe adli bir yayinci kendi arkadaslariyla awp sunucusuna gelip biraz yaramazlik yapmislardi onlari sikayet etmistim. onlara ceza uygulanmisti ama sanirim cezalari sonradan yukseltilmis. cezalar yukseltilirken de araya kaynamis gibi gorunuyorum, kirmiziyla isaretlediklerim onunla beraber gelip, o gittikten sonra onla beraber gidenler1685763841559.png