- Konu Yazar
Steam İsmi:
Ali Çağan banditcamp.com
Steam ID:
Listelenen yasak nedeni:
Ping
Hangi sunucudan banlandınız?:
Runaway Awp ve bütün sunuculardan
Neden banlanmamalısın?:
Evet, anladığım kadarıyla 80 ping civarında olduğum için banlandığınızı iddia ediyorsunuz ve ışınlanma konusunda bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum. Bununla birlikte, sunuculara eğlence amacıyla girdiğimizi ve bu tür kısıtlamaların keyifli bir deneyimi engellememesi gerektiğini düşünüyorum.
Ayrıca Ali, adlı Steam kullanıcısı Runaway Awp sunucusunda küfür ettiği için onun 500 dakika sessizleştirme alması gerekirken ben aldım.
Bütün bu nedenlerle, sunucunun yöneticilerine itiraz etme hakkımın olduğunu düşünüyorum.
Ama yine de yanlış bir davranış yaptıysam çok özür dilerim.
Lag ve ping sorunumu düzelttim.
Ali Çağan banditcamp.com
Steam ID:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Listelenen yasak nedeni:
Ping
Hangi sunucudan banlandınız?:
Runaway Awp ve bütün sunuculardan
Neden banlanmamalısın?:
Evet, anladığım kadarıyla 80 ping civarında olduğum için banlandığınızı iddia ediyorsunuz ve ışınlanma konusunda bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum. Bununla birlikte, sunuculara eğlence amacıyla girdiğimizi ve bu tür kısıtlamaların keyifli bir deneyimi engellememesi gerektiğini düşünüyorum.
Ayrıca Ali, adlı Steam kullanıcısı Runaway Awp sunucusunda küfür ettiği için onun 500 dakika sessizleştirme alması gerekirken ben aldım.
Bütün bu nedenlerle, sunucunun yöneticilerine itiraz etme hakkımın olduğunu düşünüyorum.
Ama yine de yanlış bir davranış yaptıysam çok özür dilerim.
Lag ve ping sorunumu düzelttim.
Son düzenleme: